Vatan'da Piyasasının Altında Satılan İşlemciler

Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sisteminde güncelleme yapmak isteyenler için Vatan'da satılmasına rağmen iyi fiyat olduğunu düşünüyorum. Almayı düşünenler varsa kontrol edebilir. Pişman etmez, kendim de kullanıyorum.
i3-10100F de piyasaya göre ucuz ancak stoktaki mağazalarda var. En yakınınızdaki Vatan'a gidip isterseniz sizin için getirtiyorlar.
i5-11400F de piyasanın altında:
Anakartlar da bir tık ucuz geldi bana. Güncelleme yapmayı düşünen arkadaşlarım göz gezdirmeli bence.

Sisteminde güncelleme yapmak isteyenler için Vatan'da satılmasına rağmen iyi fiyat olduğunu düşünüyorum. Almayı düşünenler varsa kontrol edebilir. Pişman etmez, kendim de kullanıyorum.
i3-10100F de piyasaya göre ucuz ancak stoktaki mağazalarda var. En yakınınızdaki Vatan'a gidip isterseniz sizin için getirtiyorlar.
i5-11400F de piyasanın altında:
Anakartlar da bir tık ucuz geldi bana. Güncelleme yapmayı düşünen arkadaşlarım göz gezdirmeli bence.
Bu gün başka bir teknolojik ürünü Vatan'da piyasanın altında bir fiyata görünce şaşırdım. Vatan, bir ürünü ucuza satıyorsa kesin bir bit yeniği vardır diye düşünerek uzaklaştım. Daha önce hiç Vatan.com üzerinden alışveriş yapmadığım için soruyorum: Ürünün arkasında duruyorlar mı, müşteri hizmetleri ne kadar ilgili?

Bugün başka bir teknolojik ürünü Vatan'da piyasanın altında bir fiyata görünce şaşırdım. Vatan, bir ürünü ucuza satıyorsa kesin bir Bit yeniği vardır diye düşünerek uzaklaştım. Daha önce hiç Vatan.com üzerinden alışveriş yapmadığım için soruyorum: Ürünün arkasında duruyorlar mı, müşteri hizmetleri ne kadar ilgili?

Hocam benim yaşadığım yerdeki abiler bayağı ilgili ama mağazadan mağazaya değişebilir diye düşünüyorum.

Bugün başka bir teknolojik ürünü Vatan'da piyasanın altında bir fiyata görünce şaşırdım. Vatan, bir ürünü ucuza satıyorsa kesin bir Bit yeniği vardır diye düşünerek uzaklaştım. Daha önce hiç Vatan.com üzerinden alışveriş yapmadığım için soruyorum: Ürünün arkasında duruyorlar mı, müşteri hizmetleri ne kadar ilgili?

Alisveris yapmadigin yer hakkinda nasıl bu kadar on yargili olabiliyorsun? Sen alma zaten mumkunse bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:

1622235597201.png

Sorunsuz, sıfır bir şekilde geldi, statik poşet mi ne diyorlarsa artık açık değildi. Ama kutunun jelatini yoktu, tahminim gümrük memurları kontrol ediyor. Kim bilir içine uyuşturucu koyanlar vardır.
Bu da Şu anki en ucuz fiyatı:

1622235705840.png

Ara sıra oluyor böyle indirimler, takip etmek gerek.

Alisveris yapmadigin yer hakkinda nasıl bu kadar on yargili olabiliyorsun? Sen alma zaten mumkunse bir şey.
Niye böyle agresif bir yanıt verme ihtiyacı duydunuz anlayamadım açıkçası. Mesajımda ne Vatan Bilgisayar'ı kötüledim, ne de aleyhine tek bir kelime ettim. Malumunuz Vatan Bilgisayar, pahalı fiyatlarıyla bilinen bir marka. Bunun üzerine kurulu, biraz şakayla karışık bir mesajdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı