Vatan'daki 4060 Ti hazır sisteme kasa önerisi

Peki konu dışı olacak ama 1TB SSD ve kasa ile 30.5k oluyor sistem bu fiyata daha iyi bir sistem bulunabilir mi?

Peki konu dışı olacak ama 1TB SSD ve kasa ile 30.5k oluyor sistem bu fiyata daha iyi bir sistem bulunabilir mi?
Bütçe artar ise net bu.

Assasin king alma.
Bunu al.

Merhaba arkadaşlar. Vatan'dan hazır sistem alacağım. Fakat kasadan fazla anlamıyorumçlinkteki kasa özellistirmelerden hangisi en iyisidir?
Ek olarak Thermalright Assassin King 120 SE almayı düşünüyorum bunun sığıp sığmayacagina bakarsanız sevinirim.

INTEL I5 13400F - RTX 4060 TI 8G - PRO H610M-E DDR4 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hocam bence takside girin, borca girin gidim 4070 sistem alın arada 9 bin TL fark var, ben şahsen 4060 ti ye elimi bile sürmem.

Hocam bence takside girin, borca girin gidim 4070 sistem alın arada 9 bin TL fark var, ben şahsen 4060 Ti'ye elimi bile sürmem.

Hocam zaten borca girdimde 4060 Ti sistem bakiyorum.

Bütçe artar ise net bu.

Assasin king alma.
Bunu al.
Eğer kullanıcıya saf güç lazım değilse AMD'de lazım değildir.

Merhaba arkadaşlar. Vatan'dan hazır sistem alacağım. Fakat kasadan fazla anlamıyorumçlinkteki kasa özellistirmelerden hangisi en iyisidir?
Ek olarak Thermalright Assassin King 120 SE almayı düşünüyorum bunun sığıp sığmayacagina bakarsanız sevinirim.

INTEL I5 13400F - RTX 4060 TI 8G - PRO H610M-E DDR4 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Hocam güç bela biriktirdiğiniz para ile böyle bir alışveriş yapıp nasıl Intel'e güvenebiliyorsunuz son olaylardan sonra, açıkçası ben en ufak bir şeyi dahi alırken bir şey olsa muhatap bulabilir miyim diye düşünüp sadece bana sorun çıkarmayacağından emin olduğum şeyleri satın alıyorum.
Cidden meraktan soruyorum Intel seçmenizin özel bir sebebi var mı? Render filan gibi

Hocam CP77, Witcher 3 vb. oyunları oynuyorsanız 4060 Ti'dan kötü. Ancak Ark, Palworld veya satis factory gibi DLSS olmayan oyunlar oynuyorsanız daha iyi.

AAA ayda yıla bir oynuyorum genellikle Online oyunlar oynuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı