Vatan'daki 4060 Ti hazır sisteme kasa önerisi

Hayır AMD hiç kullanmadım işlemci olarak o yüzden biraz ön yargılı yaklaşmış olabilirim ama tabii ki AMD öneriniz varsa bakabilirim bu fiyatlarda.

Valo mu yoksa CS 2 mi?
İkiside

Hayır AMD hiç kullanmadım işlemci olarak o yüzden biraz ön yargılı yaklaşmış olabilirim ama tabii ki AMD öneriniz varsa bakabilirim bu fiyatlarda.

İkiside
Valorant oynuyor isen işlemci önemli. Attığım sistemdeki işlemcide gayet güçlü. Attığım soğutucu ile birlikte rahat rahat oynarsın.

Valorant oynuyor isen işlemci önemli. Attığım sistemdeki işlemcide gayet güçlü. Attığım soğutucu ile birlikte rahat rahat oynarsın.

Attığınız linkteki sistemde soğutucu var.

Hocam kendiniz toplamaya imkan ve bilginiz varsa rx6700xt ryzen 5 5600 öneririm.
6700xt 4060ti dengi diyebiliriz.

Attığınız linkteki sistemde soğutucu var.

O sistemde Gamepower falan vardı diye hatırlıyorum ondan soğutucu önermiştim. 4 bakır borulu soğutucu gayet idare eder. Gerek yok o zaman benim attığım soğutucuya.
Kasayı mümkünse XPG yap. Anakartda b serisi yapabilirsin.

Alabilir miyim bilmiyorum ama SSD 1 TB yapınca 34.5 oluyor zorlamaya çalışırım fakat merak ettim de 7700XT 1080P'de sıkıntı çıkarmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…