Kasa PSU ve anakart kalitesine göre fiyatı biraz yüksek geliyor bana ancak dolar 25 olduktan sonra daha iyisi bulunur mu bilemedim. Bu ekran kartını asla önermiyorum bu arada çilesini çekiyorum şu an
Kasa PSU ve anakart kalitesine göre fiyatı biraz yüksek geliyor bana ancak dolar 25 olduktan sonra daha iyisi bulunur mu bilemedim. Bu ekran kartını asla önermiyorum bu arada çilesini çekiyorum şu an
kesinlikle çok daha iyi bir sistem. 3060ti aldığıma cok üzülüyorum. 17600e 3060tilı bir sistem almıştım ve aldığım zamanda 14000e rx 6700xt ryzen 5 5600 lü bir sistem vardı. AMD ye önyargım yüzünden çok pişman oldum
Kesinlikle çok daha iyi bir sistem. 3060 Ti aldığıma cok üzülüyorum. 17600e 3060 Ti'lı bir sistem almıştım ve aldığım zamanda 14000e RX 6700XT Ryzen 5 5600'lü bir sistem vardı. AMD'ye ön yargım yüzünden çok pişman oldum
Çoğu arkadaş gereksiz NVIDIA fan boyluğu yapılıyor AMD konusunda insanlar dediğiniz gibi çok ön yargılı hocam ama NVIDIA'nın daha performanslı kartları daha iyi orası ayrı
Çoğu arkadaş gereksiz NVIDIA fan boyluğu yapılıyor AMD konusunda insanlar dediğiniz gibi çok ön yargılı hocam ama NVIDIA'nın daha performanslı kartları daha iyi orası ayrı
Ben değilim. En sıkıntısız dönemimi AMD kartları kullandığım zamanlar yaşadım. NV iyi kartları var ama bazıları da çok sıkıntılı. Çoğu zamanda sıkıntılı sürücü ile tabaka ekliyorlar.