Vatan'daki RTX 3060 Ti sistem alınır mı?

Pate

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:

Sistem bu kazık mı yoksa iyi mi sizce?

Kasa PSU ve anakart kalitesine göre fiyatı biraz yüksek geliyor bana ancak dolar 25 olduktan sonra daha iyisi bulunur mu bilemedim. Bu ekran kartını asla önermiyorum bu arada çilesini çekiyorum şu an

Kesinlikle çok daha iyi bir sistem. 3060 Ti aldığıma cok üzülüyorum. 17600e 3060 Ti'lı bir sistem almıştım ve aldığım zamanda 14000e RX 6700XT Ryzen 5 5600'lü bir sistem vardı. AMD'ye ön yargım yüzünden çok pişman oldum

Çoğu arkadaş gereksiz NVIDIA fan boyluğu yapılıyor AMD konusunda insanlar dediğiniz gibi çok ön yargılı hocam ama NVIDIA'nın daha performanslı kartları daha iyi orası ayrı

Çoğu arkadaş gereksiz NVIDIA fan boyluğu yapılıyor AMD konusunda insanlar dediğiniz gibi çok ön yargılı hocam ama NVIDIA'nın daha performanslı kartları daha iyi orası ayrı

Ben değilim. En sıkıntısız dönemimi AMD kartları kullandığım zamanlar yaşadım. NV iyi kartları var ama bazıları da çok sıkıntılı. Çoğu zamanda sıkıntılı sürücü ile tabaka ekliyorlar.

3060ti gerçekten berbat bi kart asus dual olan. az önce konu açtım onay bekliyorum hatta. kartla 82 derece bile gördüm kafayı yedirtiyor bana

Technopat Haberler

Geri
Yukarı