Vatan'dan 5600X-3060 Ti sistem alınır mı?

Bu mağaza sevdası aşırı saçma.
İstanbul'da mısınız? İtopya olur mu?
Olur olur her şey olur. İstanbul'a çok yakınız.
Bu mağaza sevdası aşırı saçma.
İstanbul'da mısınız? İtopya olur mu?

Benim sevdam değil zaten pederin sevdası. Intel fanboy olmuştu zor ikna ettim Ryzen güzel diye.

Bence gayet iyi sistem sıvı soğutucuyu eklememişler eke ama sıvı soğutma dahil sanırım dahilse alınır. Ezbere yorum yapmaya gerek yok ama o fiyata 3070 toplanır mı toplanır orası ayrı.

Çok mükemmel efsane bir sistemde en fazla 13.000.
Sıvı soğutma konusunda hassasım nedense. 240mm lazım sıvı soğutma. Marka fark etmez.
Hocam konu sahibi siz değilseniz ben niye size topluyorum? Ayrı konu açıp beni etiketleyebilirsin.
Vatan şart değil fakat parçaları tek tek toplayınca daha pahalıya geliyor o yüzden sistem uygun gibi gözüktü.
Bilerek gereksiz pahalı parçalar koyuyorlar. Aynı sistem daha ucuza bulunamayabilir ama denk sistem rahat bulunur.

Hocam konu sahibi siz değilseniz ben niye size topluyorum? Ayrı konu açıp beni etiketleyebilirsin.

Bilerek gereksiz pahalı parçalar koyuyorlar. Aynı sistem daha ucuza bulunamayabilir ama denk sistem rahat bulunur.
Rica etsem daha iyi bir sistem toplayabilir misiniz aynı fiyata? Ben toplamaya çalıştım fakat 13500 tl'yi geçti.

Rica etsem daha iyi bir sistem toplayabilir misiniz aynı fiyata? Ben toplamaya çalıştım fakat 13500 tl'yi geçti.
Size ben toplayayım @PuMaT müsait olana kadar.
2980 TL.
1530 TL.
670 TL.
6500TL.
616 TL.
545 TL.
550 TL.
Toplam fiyat = 13.371 TL.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı