Vatan'dan 5600X-3060 Ti sistem alınır mı?

Hocam daha yapmadık sistem toplandığı zaman yapacakmışız.

Büyük ihtimalle sıvı soğutucudur. Sistemde olmayan bir şeyi takınca fazladan para alıyorlar diye biliyorum.
Hocam siz yakın temasta olun o zaman. Bugünkü görüşmelerime bakılırsa biraz gecikecek gibi duruyor.
Benim anlamadığım, ellerinde olmayan ürünü neden stoklarda gösteriyorlar.
Şu sistem toplama sevdasına 5-6k bütçe ile başlayıp buralara kadar geldim. Şimdi de alacak pc bulamıyorum şaka gibi ...

Hocam inşallah hayalinizdeki sistemi bir an önce toplayabilirsiniz. Dediğim gibi merak etmeyin hocam sistem toplandığı zaman bir rehber oluştururum sizi ve em1rrr'yi etiketlerim. Siz de aldığınızda kafanızda soru işareti kalmaz.

İlk hesap açtığımda 7000 TL sistem topluyordum. Şimdi 13.000 TL.

İlk hesap açtığımda 7000 TL sistem topluyordum. Şimdi 13.000 TL.
Hocam umarım siz de hayalinizdeki sistemi bir an önce toplarsınız.

Bu arada hocam ben Samsun'da oturuyorum ve vatanın sitesinde sıvı soğutucunun Samsun stoklarında da olduğu gözüküyor. Bugün arkadaşım vatana gitmiş ve bilgisayar toplama kısmında benim beyaz kasayı ve yanında ekran kartının kutusunu görmüş galiba perşembeye hazır olur sistem.

Kasayı aldıktan sonra aynı fandan bir tane daha alın. Kasada egzoz fan yok. Sıvı soğutucuyu görmemiş mi?

Sıvı soğutucuyu görmemiş mi?
Bana sıvı soğutucudan bahsetmedi hocam. Zaten hazırlanma aşamasındayken görmüş büyük ihtimalle malzemeleri tezgaha çıkarmışlardı yani montajlamaya daha başlamamışlardı. (Ama tabii ki bu benim tahminim.)

Kasayı aldıktan sonra aynı fandan bir tane daha alın. Kasada egzoz fan yok.
1-Hocam egzoz fan olmasa ne gibi sıkıntılar çıkar?
2-Egzoz fan olmasa hangi parçalar ısınır?
3-Kasadaki fan modeli nedir?

1 - Sıcaklık artar. Kasada kullanılan fanlar ekran kartı falan zaten çok kaliteli ısınması zor. Sıkıntı olarak önden aldığı havayı atamaz. Çok sıkıntı olmaz ama.
2 - Ekran kartı zaten normal bir kasada 60 derece oluyor. Bu kasada daha soğuk olur bence. İşlemcide zaten sıvı soğutucu var ısınmaz.
3 - Bende bilmiyorum. LL120 galiba.

Yani ekstadan bir fan almasam da fazla bir sıkıntı yaratmaz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…