Vatan'dan 5600X-3060 Ti sistem alınır mı?

Soğutucu dahil olsa piyasada olan en iyi hazır sistem olurdu o bütçe için hala iyi ama alınabilir hazır sistem şartsa.

Hayallerim yıkıldı 🥲. Bu kötü oldu ama.
Hocam belki de önceden sıvı soğutucu dahildi fakat vatan sistemdeki karı arttırmak için sıvı soğutucuyu kaldırdı ve bu yüzden de videoyu yayınlayan kişiye bunu yazdırdı. Bir mucize belki bakarsınız öyledir.
Soğutma olmasa da ucuza geliyor zaten.
Hocam yine ucuza geliyor sıkıntı yok fakat stok soğutucu Ryzen 5 5600X'e yeterli olur mu sizce? Sea of Thieves, Rainbow Six Siege, Red Dead Redemption 2 gibi ağır oyunlar oynayacağım sizce bir sıkıntı çıkarır mı sistem?

Hocam belki de önceden sıvı soğutucu dahildi fakat vatan sistemdeki karı arttırmak için sıvı soğutucuyu kaldırdı ve bu yüzden de videoyu yayınlayan kişiye bunu yazdırdı. Bir mucize belki bakarsınız öyledir.

Hocam yine ucuza geliyor sıkıntı yok fakat stok soğutucu Ryzen 5 5600X'e yeterli olur mu sizce? Sea of Thieves, Rainbow Six Siege, Red Dead Redemption 2 gibi ağır oyunlar oynayacağım sizce bir sıkıntı çıkarır mı sistem?
Bir süre stok fanla kullan , çok sıkıntı çıkarsa değiştirirsin ileride. Stok fanla kullananda baya bi kullanıcı var.

Hocam bu arada bu dediğimin olması çok mucize bir şey fakat gerçekten böyleyse benim sistemime sıvı soğutucu koymak zorundalar çünkü önceden sipariş etmiştik.

Hocam bu arada bu dediğimin olması çok mucize bir şey fakat gerçekten böyleyse benim sistemime sıvı soğutucu koymak zorundalar çünkü önceden sipariş etmiştik.

Güzel kardeşim, bak ben de ilgili sistemi inceledim, ilk çıktığından beri takibimde, ilk zamanda da parçalar içinde sıvı soğutma belirtilmiyordu, aşağı kısma inersen parça modelleri yazıyor ya orada en başından beri yoktu, zaten uyguna geliyor bu haliyle bir de +1000 TL RGB sıvı soğutma olmasını beklemiyordum zaten, konuda yazılarını görünce bir acaba dedim tabii ama anlaşıldı sonra.

Güzel kardeşim, bak ben de ilgili sistemi inceledim, ilk çıktığından beri takibimde, ilk zamanda da parçalar içinde sıvı soğutma belirtilmiyordu, aşağı kısma inersen parça modelleri yazıyor ya orada en başından beri yoktu, zaten uyguna geliyor bu haliyle bir de +1000 TL RGB sıvı soğutma olmasını beklemiyordum zaten, konuda yazılarını görünce bir acaba dedim tabii ama anlaşıldı sonra.
Öncelikle yazınızda yaptığınız yazım hatalarını düzeltmenizi öneriyorum. Üstteki yazılanları okursanız zaten böyle bir şeyin olmasının bir "mucize" olacağını belirtmiştim ki zaten konunun başından beri de kimse gelip de bu sistemde kesinlikle sıvı soğutma var demedi, herkes bir ihtimal olabilir dedi. Keşke yazılanları tamamen okusaydınız da ona göre bir cevap yazsaydınız anlaşılan Türkçeniz biraz zayıf. Bu arada bana "kardeşim" gibi samimi ifadeler söylemezseniz sevinirim. İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı