Vatan'dan 6000 TL'ye Sistem

Bütçe
6000

Attığınız Ryzen 5'li sistemde ki ekran kartı Evo model olduğu için onu biliyorum teşekkürler stoklar bitmez ise bu sistemi alacağım, çok teşekkürler. Tabii ki daha ucuza sistem tavsiyesi olursa onu da düşünebilirim.

@224963
Ben bahane bulmuyorum, gerçekleri söylüyorum. Vatan iyi marka ama hazır sistemleri iyi değil. Kullandıkları parçalar sıkıntılı oluyor genelde. 2x8 bellek bile kullanmamışlar. Ayrıca 5600XT son sürücü güncellemeleri ile 2060'ı geçiyor ama siz bilirsiniz. yine bahane dersiniz dediklerimin doğruluğunu anlamadığınız için.

İleri de bir 16 GB daha eklerim benim için sıkıntı olmaz bir de sizin söylediğiniz sistemin linkini atar mısınız?

Bende bu sistemi bu sabah yeni gördüm. Başka bir sistem almayı düşünürken aynı fiyata RTX 2060'lı bu sistemi almayı tercih ediyorum. Ram 1 tane olması pek hoşnut tutmuyor beni ama ileride sizin de dediğiniz gibi gerekmediğini bildiğim halde çift kanal olsun diye bir bellek daha alınabilir.

Bu arada vatandan aldığınız ürünlerin kargolanmasıyla ilgili ciddi şikayetler var. Şikayet başlıklarına bakmanızı tavsiye ederim. Mümkünse sistemi demonte olarak isteyin. Daha hızlı kargolanır belki. Yaşadığınız yerde ups ne kalitede hizmet veriyor onu da araştırın. Yaklaşık 2 3 haftadır bekleyen ve siparişlerine de ulaşamamış çok insan var. En son müşteri hizmerleti çalışmıyordu. Dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…