Halil_İbrahim Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #1 Yukarıda dediğim gibi Technopat'in Vatan'da topladığı sistemi aldım ancak her şeyi doğru yapmama rağmen internete bağlanmıyor. Yardım edin.
Yukarıda dediğim gibi Technopat'in Vatan'da topladığı sistemi aldım ancak her şeyi doğru yapmama rağmen internete bağlanmıyor. Yardım edin.
Çözüm Jaewyn 4 Haziran 2022 Halil_İbrahim dedi: Hangi sürücüyü indirmem gerekiyor ekran kartı Driver'i ile alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... https://download.msi.com/dvr_exe/mb/Intel_Network_WT.zip Bu dosyayı telefonunuza indirin. Telefonu bilgisayara bağlayın. Telefonunun dosya dizine girerek download klasörüne girin. İndirdiğiniz Intel network wt adlı dosyayı ayıklayarak sürücüyü kurun. Sistemi bir kere yeniden başlattıktan sonra test edin. Linke direk tıkladığınızda indirmeye başlayacaktır.
Halil_İbrahim dedi: Hangi sürücüyü indirmem gerekiyor ekran kartı Driver'i ile alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... https://download.msi.com/dvr_exe/mb/Intel_Network_WT.zip Bu dosyayı telefonunuza indirin. Telefonu bilgisayara bağlayın. Telefonunun dosya dizine girerek download klasörüne girin. İndirdiğiniz Intel network wt adlı dosyayı ayıklayarak sürücüyü kurun. Sistemi bir kere yeniden başlattıktan sonra test edin. Linke direk tıkladığınızda indirmeye başlayacaktır.
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 4 Haziran 2022 #11 Halil_İbrahim dedi: Evga rtx 2060 i3 10100f msi h510 m a pro Genişletmek için tıkla... Bu sisteme uygun sürücü indirmeniz lazım. Aksi takdirde sürücü çalışmayabilir. Artı 0 Eksi
Halil_İbrahim dedi: Evga rtx 2060 i3 10100f msi h510 m a pro Genişletmek için tıkla... Bu sisteme uygun sürücü indirmeniz lazım. Aksi takdirde sürücü çalışmayabilir.
KS KS Halil_İbrahim Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #12 Abdul0234 dedi: Bu sisteme uygun sürücü indirmeniz lazım. Aksi takdirde sürücü çalışmayabilir. Genişletmek için tıkla... Hangi sürücüyü indirmem gerekiyor ekran kartı driver'i ile alakalı olabilir mi Artı 0 Eksi
Abdul0234 dedi: Bu sisteme uygun sürücü indirmeniz lazım. Aksi takdirde sürücü çalışmayabilir. Genişletmek için tıkla... Hangi sürücüyü indirmem gerekiyor ekran kartı driver'i ile alakalı olabilir mi
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 4 Haziran 2022 #13 Halil_İbrahim dedi: Hangi sürücüyü indirmem gerekiyor ekran kartı driver'i ile alakalı olabilir mi Genişletmek için tıkla... @Jaewyn hocam yardım eder bu konuda herhalde. Artı 0 Eksi
Halil_İbrahim dedi: Hangi sürücüyü indirmem gerekiyor ekran kartı driver'i ile alakalı olabilir mi Genişletmek için tıkla... @Jaewyn hocam yardım eder bu konuda herhalde.
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.609 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #14 Halil_İbrahim dedi: Hangi sürücüyü indirmem gerekiyor ekran kartı driver'i ile alakalı olabilir mi Genişletmek için tıkla... Hocam sorun tam olarak nedir? Artı 0 Eksi
Halil_İbrahim dedi: Hangi sürücüyü indirmem gerekiyor ekran kartı driver'i ile alakalı olabilir mi Genişletmek için tıkla... Hocam sorun tam olarak nedir?
Mehmet Akif T Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 2.165 Çözümler 9 Yer Malatya/Yeşilyurt Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2022 #15 Jaewyn dedi: Hocam sorun tam olarak nedir? Genişletmek için tıkla... İnternete bağlanmıyormuş bilgisayar. Artı 0 Eksi
Jaewyn dedi: Hocam sorun tam olarak nedir? Genişletmek için tıkla... İnternete bağlanmıyormuş bilgisayar.
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.609 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #16 Halil_İbrahim dedi: Hangi sürücüyü indirmem gerekiyor ekran kartı Driver'i ile alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... https://download.msi.com/dvr_exe/mb/Intel_Network_WT.zip Bu dosyayı telefonunuza indirin. Telefonu bilgisayara bağlayın. Telefonunun dosya dizine girerek download klasörüne girin. İndirdiğiniz Intel network wt adlı dosyayı ayıklayarak sürücüyü kurun. Sistemi bir kere yeniden başlattıktan sonra test edin. Linke direk tıkladığınızda indirmeye başlayacaktır. Artı 0 Eksi Çözüm
Halil_İbrahim dedi: Hangi sürücüyü indirmem gerekiyor ekran kartı Driver'i ile alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... https://download.msi.com/dvr_exe/mb/Intel_Network_WT.zip Bu dosyayı telefonunuza indirin. Telefonu bilgisayara bağlayın. Telefonunun dosya dizine girerek download klasörüne girin. İndirdiğiniz Intel network wt adlı dosyayı ayıklayarak sürücüyü kurun. Sistemi bir kere yeniden başlattıktan sonra test edin. Linke direk tıkladığınızda indirmeye başlayacaktır.
KS KS Halil_İbrahim Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #17 Jaewyn dedi: https://download.msi.com/dvr_exe/mb/Intel_Network_WT.zip Bu dosyayı telefonunuza indirin. Telefonu bilgisayara bağlayın. Telefonunun dosya dizine girerek download klasörüne girin. İndirdiğiniz Intel network wt adlı dosyayı ayıklayarak sürücüyü kurun. Sistemi bir kere yeniden başlattıktan sonra test edin. Linke direk tıkladığınızda indirmeye başlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam uzun bir sürede olsada çözdüm Artı 0 Eksi
Jaewyn dedi: https://download.msi.com/dvr_exe/mb/Intel_Network_WT.zip Bu dosyayı telefonunuza indirin. Telefonu bilgisayara bağlayın. Telefonunun dosya dizine girerek download klasörüne girin. İndirdiğiniz Intel network wt adlı dosyayı ayıklayarak sürücüyü kurun. Sistemi bir kere yeniden başlattıktan sonra test edin. Linke direk tıkladığınızda indirmeye başlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam uzun bir sürede olsada çözdüm