Vatan'dan alınan bilgisayara termal macun yenilemesi yaparlar mı?

Hocam peki kendim yapabilir miyim yani çok zor olur mu acaba ya bu konular hakkında hiç ama hiç fikrim yok yani donanımları biliyorum ama kasanın montajı hakkında pek fikrim yok.

Stok fan ise kolay kule tipiyse biraz sinir bozucu olabiliyor.

Hocam peki kendim yapabilir miyim yani çok zor olur mu acaba ya bu konular hakkında hiç ama hiç fikrim yok yani donanımları biliyorum ama kasanın montajı hakkında pek fikrim yok.

Hocam hiç bilmiyorum ki, sistemi de hazır sistem olarak almıştık. Aslinda öğrenmeye çalışıp kendim yapsam daha iyi olur bakalım biraz uğraşacağım.

Hocam bende hazır aldım ekran kartı ayrı geldi sadece klipsi açtım ve bastırdım YouTube'dan izle.

Stok fan ise kolay kule tipiyse biraz sinir bozucu olabiliyor.

Kule tipiyse ilk takışında yardım al bence ben ilk takışımda takamadım.

Hocam bende hazır aldım ekran kartı ayrı geldi sadece klipsi açtım ve bastırdım YouTube'dan izle.

Kule tipiyse ilk takışında yardım al bence ben ilk takışımda takamadım.

Tamamdır hocam araştırıp öğrenmeye çalışacağım

Aldığım sistem bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır hocam araştırıp öğrenmeye çalışacağım.

Aldığım sistem bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasa içi fan atar mısın hocam.

Dosya Ekleri

• IMG_20250707_205245.jpg
    IMG_20250707_205245.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:

Merhaba hocam dün biraz kasayı inceledim ve bundan sonra bir şey alırken kendim takmaya karar verdim çünkü bu konularda bilgim olmadığı için araştırıp öğrenmek lazım YouTube'da da binlerce içerik var.

Hem bu sene bilgisayar mühendisliği bölümüne de gitmeyi planlıyorum yani yıllardır oyun oynuyorum ama hiçbir bilgim yok çok kötü bir durum biraz öğrenip bilgi sahibi olmam lazım gerçekten.

Merhaba hocam dün biraz kasayı inceledim ve bundan sonra bir şey alırken kendim takmaya karar verdim çünkü bu konularda bilgim olmadığı için araştırıp öğrenmek lazım YouTube'da da binlerce içerik var.

Hem bu sene bilgisayar mühendisliği bölümüne de gitmeyi planlıyorum yani yıllardır oyun oynuyorum ama hiçbir bilgim yok çok kötü bir durum biraz öğrenip bilgi sahibi olmam lazım gerçekten.

Hocam çıkardınız mi Intel fan çıkartma yazarsanız çıkar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı