KodMaking10 Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #1 Vatan'dan hazır sistem aldım ama fanlar ve RGB'ler çalışmiyor ve ekran gelmiyor ama ekran kartı ve işlemci fanı calisyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2025
Vatan'dan hazır sistem aldım ama fanlar ve RGB'ler çalışmiyor ve ekran gelmiyor ama ekran kartı ve işlemci fanı calisyor.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 28 Ocak 2025 #2 KodMaking10 dedi: Vatan'dan hazır sistem aldım ama fanlar ve RGB'ler çalışmiyor ve ekran gelmiyor ama ekran kartı ve işlemci fanı calisyor. Genişletmek için tıkla... Vatana durumu bildirin. Tekrar götürüp gösterin. Artı 0 Eksi
KodMaking10 dedi: Vatan'dan hazır sistem aldım ama fanlar ve RGB'ler çalışmiyor ve ekran gelmiyor ama ekran kartı ve işlemci fanı calisyor. Genişletmek için tıkla... Vatana durumu bildirin. Tekrar götürüp gösterin.
technope Hectopat İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 3.073 Çözümler 11 28 Ocak 2025 #3 Görüntü için monitörü direkt ekran kartına bağlamalısınız. Onu yaptınız mı? Onun dışında fanların çalışmaması normal değil. Görüntüyü alıp sistemi kontrol edin. Artı 0 Eksi
Görüntü için monitörü direkt ekran kartına bağlamalısınız. Onu yaptınız mı? Onun dışında fanların çalışmaması normal değil. Görüntüyü alıp sistemi kontrol edin.
KS KS KodMaking10 Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #4 Teşekkür ederim yardımlarınız için vatan çalışanları arkadaki fan ve USB kablolamasini yapmamış direkt .d Artı 0 Eksi
Teşekkür ederim yardımlarınız için vatan çalışanları arkadaki fan ve USB kablolamasini yapmamış direkt .d