Vatan'dan alınan monitör serviste kaldı

Can Geçim

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. 15.03.2020'de Vatan Bilgisayar'dan aldığım Monitörüm eve gittiğimde panelin üst kısmında yatay bir çizgi olduğunu gördüm ekranı tamamen kesiyordu. İlk başta yeni arka plan eklemiştim herhalde ondandır deyip devam ettim. Ertesi gün oyuna girdiğimde o üstteki çizgi bayağı bir belli oluyordu, arka plandan olmadığını anladım. Elimden gelen her şeyi yaptım hiçbir işe yaramadı ama monitörün Hz'ini 144Hz'den 50Hz'e kadar düşürünce üstteki çizgi görünmüyor ama arttırınca tekrar ortaya çıkıyor. En son çare 17.03.2020'de Vatan Bilgisayar'a gidip ürünün kontrolünü yaptık ve orada da tüm yapılan işlemlere rağmen çizgi hala duruyordu. Bunun üzerine monitörüm kargolanıp ViewSonic'e yollanıldı. O günden itibaren internet sitesinden bakıyorum ve yetkili servis kontrolünde yazıyor. Biz gönderirken ürün değişimi olarak yollamıştık. Dün ise 25.03.2020 malum ülkemizde corona virüsü var ve her yer kapanıyor bunun üzerine Vatan Bilgisayar'dan gelen mesajda mağazaların kapandığını ve teknik servisin aktif olduğu yazıyordu ama biz ürünün değişimini istemiştik ve şu an da mağazalar kapalı, ürünün değişimini galiba yapamayacağım sizce ne yapmalıyım, garanti tarafından ürün değişimi yapılıp yollanabilir mi, Vatan Bilgisayar'ın kapalı olması ile alakası var mıdır?

Eğer Vatan üzerinden elinize geçecek ise teknik servis ile iletişim kurmanız ya da müşteri hizmetlerini aramanızda yarar var. Eğer kargo ile direkt size gelecekse bir sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum.

Değişim onaylanırsa ürünü distribütör firma vatan bilgisayara kargoluyor ve siz servise verdiğiniz mağazadan gönderilen ürünü alıyorsunuz. AVM mağazaları kapalı normal tek yapı halinde olanlarda kısıtlı miktarda hizmet vermeye devam ediyor. Bulunduğunuz şehirde tek yapı halinde varsa orası ile iletişime geçmeyi deneyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı