Vatan'dan alınan Note Edge garantisi

triple7

Kilopat
Daha fazla  
3 yıl önce Vatan'dan almış olduğum Note Edge cihazım ne garantili KVK, Genpa vs üzerinde ve faturada herhangi bir şey yazmıyor? Nereden öğrenebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
3 yıl önce almışsan garanti desteği dolmuştur zaten. Samsung Türkiye garantili olmasın cihaz, ithalatçı garantili cihaz mıydı? Vatan'a sorabilirsiniz, telefonunuzun garanti süresi dolmamış mı niye bunu sordunuz?
3 yıl önce almışsan garanti desteği dolmuştur zaten. Samsung Türkiye garantili olmasın cihaz, ithalatçı garantili cihaz mıydı? Vatan'a sorabilirsiniz, telefonunuzun garanti süresi dolmamış mı niye bunu sordunuz?

Çözüm
Ben aslında telefonuma yeni bir batarya ve arka kapak almayı düşünüyordum ancak hiçbir yerde bulamıdım en son müsteri hizmetlerini aradım ve servisten temin edebileceğimi söyledi bayan servise gönderirken de malum gerekli gereksiz herşeyi istiyorlar ordan geldi aklıma.
Vatan'a gidip sorabilirsiniz.
Bulunduğum yerde vatan yok malesef.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı