Yaklaşık 1 ay içinde bu bilgisayarı alacağım vatan'da bu parçaları soylediğimde direkt topluyorlar ve kurulumu onlar mı yapıyorlar ayrıca işletim sistemi için kaç para ödeyeceğim ?
İşletim sistemleri vatan da 300 tlden başlıyo bildiğim kadarıyla.Eğer sistemin bütün parçalarını ordan alıyorsan sistemi kendileri topluyolar.Bana kalırsa önermem.Fazla ilgilenmedikleri için eksik şeyler takabiliyolar.Sistemin parçalarını alıp bi pcide taktır.35 TL İşçilik parası alır.Freedos olarak gelir işletim sistemi almazsan.Yine pcde 50 tlye işletim sistemi kuruyolar.Ordan kurdurup keyfine bak.
Yaklaşık 1 ay içinde bu bilgisayarı alacağım vatan'da bu parçaları soylediğimde direkt topluyorlar ve kurulumu onlar mı yapıyorlar ayrıca işletim sistemi için kaç para ödeyeceğim ?
CarterClue ye katılıyorum.Dediğim gibi pcnin parçalarını orda taktırırsın.2 Gün sonra pc den koku gelir.Kasayı açarsın işlemci yanmış.Neden diye sorarsın kendine ? soğutucu takmamışlar.Dövermisin sövermisin karar senin.Parçaları al.başka bi yerde taktır.En kötü kendin tak.forumda anlatımlar mevcut.
Vatan'a fazla güvenme derim. Eksik parça takma ihtimâlleri de var, ilgilenmeyebilirler de. Sistem toplayacaksan Sinerji'yi öneririm, gayet ucuz ve mâkul fiyata toplarsın.