Vatan'dan alınan sistemi kendileri topluyor mu?

buraksalihcan41

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 ay içinde bu bilgisayarı alacağım vatan'da bu parçaları soylediğimde direkt topluyorlar ve kurulumu onlar mı yapıyorlar ayrıca işletim sistemi için kaç para ödeyeceğim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sistemleri vatan da 300 tlden başlıyo bildiğim kadarıyla.Eğer sistemin bütün parçalarını ordan alıyorsan sistemi kendileri topluyolar.Bana kalırsa önermem.Fazla ilgilenmedikleri için eksik şeyler takabiliyolar.Sistemin parçalarını alıp bi pcide taktır.35 TL İşçilik parası alır.Freedos olarak gelir işletim sistemi almazsan.Yine pcde 50 tlye işletim sistemi kuruyolar.Ordan kurdurup keyfine bak.

CarterClue ye katılıyorum.Dediğim gibi pcnin parçalarını orda taktırırsın.2 Gün sonra pc den koku gelir.Kasayı açarsın işlemci yanmış.Neden diye sorarsın kendine ? soğutucu takmamışlar.Dövermisin sövermisin karar senin.Parçaları al.başka bi yerde taktır.En kötü kendin tak.forumda anlatımlar mevcut.

Vatan'a fazla güvenme derim. Eksik parça takma ihtimâlleri de var, ilgilenmeyebilirler de. Sistem toplayacaksan Sinerji'yi öneririm, gayet ucuz ve mâkul fiyata toplarsın.

Topluyorlar ama toplatmanızı tavsiye etmem.
Çünkü montajı düzgün yapmıyorlar parçalara çok sert davranıyorlar yere filan düşürüyorlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı