Evet bende de aynı sorun var. FPS sabitleyerek sorunu çözdüm ben.
Ben de öyle yapıyorum ve sorun yok. Bir tek yüklenme ekranlarında oluyor ve o da benim için bir şey ifade etmiyor.
Evet bende de aynı sorun var. FPS sabitleyerek sorunu çözdüm ben.
Çevremde olan bir kişide var, evet bu bir kanıt değil ama forumlarda gezersen birçok kişi benzer sorunları yaşamış.Sorunlu olduğu kanısına nereden vardın?
Bende de sadece yüklenme ekranında oluyor.Ben de öyle yapıyorum ve sorun yok. Bir tek yüklenme ekranlarında oluyor ve o da benim için bir şey ifade etmiyor.
Evet, fazla var sorun yaşayan ama gözlemlediğim kadarıyla Hz değerinin üstüne çıkınca oluyor. Bende sorun yok diye sorunsuz diyemem ama sorunlu değil gözlemlediğim kadarıyla.Çevremde olan bir kişide var, evet bu bir kanıt değil ama forumlarda gezersen birçok kişi benzer sorunları yaşamış.
HZ değerinin üstünde titreme yapması normal değil, yırtılma olsa normaldi ama titreme normal değil.Evet, fazla var sorun yaşayan ama gözlemlediğim kadarıyla Hz değerinin üstüne çıkınca oluyor. Bende sorun yok diye sorunsuz diyemem ama sorunlu değil gözlemlediğim kadarıyla.
Diğer monitörlerde yenileme hızından fazla FPS alındığında titreme olmayıp bu monitörde oluyorsa o zaman bu monitör sorunludur, normal değildir.Monitörde sorun yok. Titreme 144 FPS'yi geçince oluyor. Aynı monitörü ben de kullanıyorum ve bende de var. Normal.
Peki sabitlemeyi nasıl yaparım AMD Radeon RX 5500 XT 8gb var ekran kartı olarakEvet bende de aynı sorun var. FPS sabitleyerek sorunu çözdüm ben.
evet benim dedim de bu normal değil hiç ve ürünü iade almaları için garanti başvurmam gerekmiş para iade si alırsam vatan dan birşey almam artık bu saatden sonraHZ değerinin üstünde titreme yapması normal değil, yırtılma olsa normaldi ama titreme normal değil.
evet öyle normal değil hiç hevesle aldık ürünü pişman etilerDiğer monitörlerde yenileme hızından fazla FPS alındığında titreme olmayıp bu monitörde oluyorsa o zaman bu monitör sorunludur, normal değildir.
öyle yapacağım iade verseler sorun olmayacaktı hiç adamlara çok dil doktumDostum 14 gün geçmeden bekleme yapmadan almaları lazımdı. Talihsizlik, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağınızı söyleyin. Almazlar ise gidip başvurun.
işte bende para iadesi istedim çok laf anlatım kanıtlı şekilde video bile çektim inanmadılarBenim bildiğim aldığın ürünü sorgusuz sualsiz 14 gün içerisinde aide etmek zorundalar öyle bir şansları yok tüketici haklarına git ben bu ürünü beğenmedim de ürünü bir şekilde iade ettirirler.
işte bende para iadesi istedim çok laf anlatım kanıtlı şekilde video bile çektim inanmadılarBenim bildiğim aldığın ürünü sorgusuz sualsiz 14 gün içerisinde aide etmek zorundalar öyle bir şansları yok tüketici haklarına git ben bu ürünü beğenmedim de ürünü bir şekilde iade ettirirler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.