Vatan'dan görülen R5 5500 RTX 4060 hazır PC alınır mı?

Evet sonra yükseltirim teşekkür ederim sağ olun.

Bunun için anakart da Wi-Fi ve blueth yok ya adaptör almam lazım frğilmi bana önerir misiniz?

Son düzenleme:
Evet sonra yükseltirim teşekkür ederim sağ olun.

Bunun için anakart da Wi-Fi ve blueth yok ya adaptör almam lazım frğilmi bana önerir misiniz?
Hocam Adaptörler konusunda çok bir bilgim yok ben genelde direkt wi-fi'li anakrt öneriyorum, size yanlış bilgi vermek istemem, bunun için ayrı bir konu açmanız daha iyi olacaktır .
Yapabileceğim bir tavsiye varsa, Wi-fi yerinde Ethernet kablosu kullanmanızı öneririm, modem odanıza uzaksa bile 50 metreye kadar her Ethernet kablosunun veri iletim hızı aynıdır yani başka odadan bilgisayara sorunsuzca kablo çekebilirsiniz.

Evet odama uzak teşekkür ederim ben konu açayım ama evdekiler izin vermez pis durur diye sağ olun.

Size çok soru sorup rahatsız ettim kusura bakmayında bir şey soracağım bu AMD'li sisteme tahminen ne zaman zam gelir kampanya falan varsa ne zaman biter stokları ne zaman biter.

Son düzenleme:
Yani hocam bilemiyorum mi, nerdeyse 1.5 haftadır var bu sistem, daha ne kadar devam eder bilmiyorum

Kesin konuşamam ama gün geçtikçe daha biliniyor ve stokları azalıyordur, kalacağını sanmıyorum ama kalabilirde.

Teşekkür ederim sağ olun.

Kesin konuşamam ama gün geçtikçe daha biliniyor ve stokları azalıyordur, kalacağını sanmıyorum ama kalabilirde.

Bir şey daha soracağıö o sisten iropyada stokda kalmamışta IT-RADEON / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 12GB /32GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM

Bu sistem ile aynı özellikteler doğru mu ben baktım aynıydılarda siz daha iyi anlarsınız diye soruyorum.

Son düzenleme:
Direkt aynı sistem değil mi bu, site bile İtopya.

Evet aynı sistem isinleri farklı sanırım sadece.

Direkt aynı sistem değil mi bu, site bile İtopya.

Hocam şu nasıl yeni gördüm.

DARK-9060XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASRock AMD Radeon RX 9060 XT OC 16 GB / 16 GB DDR4 / 500GB NVMe M.2 SSD / AMD Radeon sistem tavsiyesi https://share.google/jMinIql6lscToqXFg

Sizce hangiis daha güzsl bir de kuark summer 1 düşübüyorum daha çok ama
Kuark summer 1 de özelliştirden değiştirmemi önerdiğiniz bir parça var mı?

@Iwatani Naofumi

Bu ayın sonunda almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Fena değil, kasa VENTO, anakart B550 yapılıp alınabilir ama bence 34k'ya DDR5 olan bunu almak daha mantıklı:
Sadece RAM'i -15TL ile Patriot Viper Venom seç. Eğer Hepsipay hesabı açıp onayladaıktan sonra onunla ödeme yaparsanız 1500TL Hepsipara gelir ve o Hepsiparaylada Thermalright Peerless Assasin 120 SE hava soğutma alırsınız böylece 34k'ya soğutması'da güzel DDR5 güzel bir sisteminix olmuş olur.
Ayrıca 1 ay sorun alacaksanız o zaman bakınıp, o zaman toplam bütçenizi belirtip ayrı bir konu açmanız daha iyi olur.
Bilgisayar piyasası çok ani değişiyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…