Bu attığınız aynısı ama AM4, şahsen AM5 varken AM4 almanızı önermem AM4 eski kalıyor artık ve AM5 daha hızlı ve güçlü, 8400F AM5'in en zayıf işlemcisidir o yüzden fiyatı AM4'ler ile hemen hemen aynı, ama sizi bir süre götür ondan sonra işlemci yüksektirsiniz, RAM olarak 32 GB daha iyidir ama 16 GB de yeterli olacaktır, ileride 1 tane daha 16 alırsınız isterseniz.
Bu attığınız aynısı ama AM4, şahsen AM5 varken AM4 almanızı önermem AM4 eski kalıyor artık ve AM5 daha hızlı ve güçlü, 8400F AM5'in en zayıf işlemcisidir o yüzden fiyatı AM4'ler ile hemen hemen aynı, ama sizi bir süre götür ondan sonra işlemci yüksektirsiniz, RAM olarak 32 GB daha iyidir ama 16 GB de yeterli olacaktır, ileride 1 tane daha 16 alırsınız isterseniz.
Hocam Adaptörler konusunda çok bir bilgim yok ben genelde direkt wi-fi'li anakrt öneriyorum, size yanlış bilgi vermek istemem, bunun için ayrı bir konu açmanız daha iyi olacaktırEvet sonra yükseltirim teşekkür ederim sağ olun.
Bunun için anakart da Wi-Fi ve blueth yok ya adaptör almam lazım frğilmi bana önerir misiniz?
Hocam adaptörler konusunda çok bir bilgim yok ben genelde direkt Wi-Fi'li anakrt öneriyorum, size yanlış bilgi vermek istemem, bunun için ayrı bir konu açmanız daha iyi olacaktır.
Yapabileceğim bir tavsiye varsa, Wi-Fi yerinde Ethernet kablosu kullanmanızı öneririm, modem odanıza uzaksa bile 50 metreye kadar her Ethernet kablosunun veri iletim hızı aynıdır yani başka odadan bilgisayara sorunsuzca kablo çekebilirsiniz.
Hocam adaptörler konusunda çok bir bilgim yok ben genelde direkt Wi-Fi'li anakrt öneriyorum, size yanlış bilgi vermek istemem, bunun için ayrı bir konu açmanız daha iyi olacaktır.
Yapabileceğim bir tavsiye varsa, Wi-Fi yerinde Ethernet kablosu kullanmanızı öneririm, modem odanıza uzaksa bile 50 metreye kadar her Ethernet kablosunun veri iletim hızı aynıdır yani başka odadan bilgisayara sorunsuzca kablo çekebilirsiniz.
Yani hocam bilemiyorum mi, nerdeyse 1.5 haftadır var bu sistem, daha ne kadar devam eder bilmiyorumEvet odama uzak teşekkür ederim ben konu açayım ama evdekiler izin vermez pis durur diye sağ olun.
Size çok soru sorup rahatsız ettim kusura bakmayında bir şey soracağım bu AMD'li sisteme tahminen ne zaman zam gelir kampanya falan varsa ne zaman biter stokları ne zaman biter.
Yani hocam bilemiyorum mi, neredeyse 1.5 haftadır var bu sistem, daha ne kadar devam eder bilmiyorum.
Kesin konuşamam ama gün geçtikçe daha biliniyor ve stokları azalıyordur, kalacağını sanmıyorum ama kalabilirdeBir ay daha gider mi?
Kesin konuşamam ama gün geçtikçe daha biliniyor ve stokları azalıyordur, kalacağını sanmıyorum ama kalabilirde.
Kesin konuşamam ama gün geçtikçe daha biliniyor ve stokları azalıyordur, kalacağını sanmıyorum ama kalabilirde.
Direkt aynı sistem değilmi bu, site bile İtopyaTeşekkür ederim sağ olun.
Bir şey daha soracağıö o sisten iropyada stokda kalmamışta IT-RADEON / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 12GB /32GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
Bu sistem ile aynı özellikteler doğru mu ben baktım aynıydılarda siz daha iyi anlarsınız diye soruyorum.
Direkt aynı sistem değil mi bu, site bile İtopya.
Direkt aynı sistem değil mi bu, site bile İtopya.
@Iwatani NaofumiEvet aynı sistem isinleri farklı sanırım sadece.
Hocam şu nasıl yeni gördüm.
DARK-9060XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASRock AMD Radeon RX 9060 XT OC 16 GB / 16 GB DDR4 / 500GB NVMe M.2 SSD / AMD Radeon sistem tavsiyesi https://share.google/jMinIql6lscToqXFg
Sizce hangiis daha güzsl bir de kuark summer 1 düşübüyorum daha çok ama
Kuark summer 1 de özelliştirden değiştirmemi önerdiğiniz bir parça var mı?
Bu ayın sonunda almayı düşünüyorum.Evet aynı sistem isinleri farklı sanırım sadece.
DARK-9060XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASRock AMD Radeon RX 9060 XT OC 16 GB / 16 GB DDR4 / 500GB NVMe M.2 SSD / AMD Radeon sistem tavsiyesi https://share.google/jMinIql6lscToqXFg
@Iwatani Naofumi
Fena değil, kasa VENTO, anakart B550 yapılıp alınabilir ama bence 34k'ya DDR5 olan bunu almak daha mantıklı:Evet aynı sistem isinleri farklı sanırım sadece.
@Iwatani Naofumi
Bu ayın sonunda almayı düşünüyorum.