Daha fazla
Yok kötü olmaz ikiside ddr5 ve işlemcileri denk sayılır, ekran kartı 9060 XT daha iyi.Hocam sizden önce ChatGPT'ye sordum bana 7700XT daha iyi dediydi.
Bir de şimdi siz bunu mu önerirsiniz bana yoksa o diğer sistem mi kuark summer 1 olan.
@Iwatani Naofumi. O son attığınızın kasa völümünde Vento CMT218 yok bayağı çıkıyor Vento için yani yaklaşık aynı fiyatlar oluyor.
Hocam o bomb V6 değil de DARK-9060'lı vardı ya o daha mı kötü olur kuark summer 1'den.
Stokda yok attığınız o yüzden.
Hocam bir de İtopya'da DARK-9060XT V2.
Bu sistem var bu da aklıma yattı kasayı Vento CMT218 yapacağım ve SSD IDE Green yapacağım önerir misiniz bunu.
GPT ye sorsan 9060 XT veya RTX 5070 hala çıkmamış diyor ona çok takılmayın.
Dediğine baktım, güzel sistemmiş, bütçen yetiyorsa.Hocam sizden önce ChatGPT'ye sordum bana 7700XT daha iyi dediydi.
Bir de şimdi siz bunu mu önerirsiniz bana yoksa o diğer sistem mi kuark summer 1 olan.
@Iwatani Naofumi. O son attığınızın kasa völümünde Vento CMT218 yok bayağı çıkıyor Vento için yani yaklaşık aynı fiyatlar oluyor.
Hocam o bomb V6 değil de DARK-9060'lı vardı ya o daha mı kötü olur kuark summer 1'den.
Stokda yok attığınız o yüzden.
Hocam bir de İtopya'da DARK-9060XT V2.
Bu sistem var bu da aklıma yattı kasayı Vento CMT218 yapacağım ve SSD IDE Green yapacağım önerir misiniz bunu.
RAM+37TL ile Corsair seç.kasa dediğin gibi VENTO yap, soğutma Bitfenix veya Cooler Master daha iyi olur.