Vatan'dan görülen R5 5500 RTX 4060 hazır PC alınır mı?

Evet hocam bu direkt ARGB fan kontrolcü, LED kontrolcü değil.

Fanları da bunun ile çalıştırabilirim değil mi?

Bir de sün vatana gidince abi dedi ki CL36 yapman için 2K daha vermen gerekio dedi.
Zaten oyun oynuyorsan hissetmezsin CL46 ve CL36 arasındaki farkı dedi.

Evet hocam bu direkt ARGB fan kontrolcü, LED kontrolcü değil.

Sizce Fazeon A3120TRA 5 7500F i soğuturmu en azından bir 5 6 ay gider mi?

Son düzenleme:
Fanları da bunun ile çalıştırabilirim değil mi?

Bir de sün vatana gidince abi dedi ki CL36 yapman için 2K daha vermen gerekio dedi.
Zaten oyun oynuyorsan hissetmezsin CL46 ve CL36 arasındaki farkı dedi.

Sizce Fazeon A3120TRA 5 7500F i soğuturmu en azından bir 5 6 ay gider mi?
Evet gider. cL 36 10 Saniye daha hızlıdır ama CL46'da sorun çıkarmaz.

Evet gider. CL 36 10 saniye daha hızlıdır ama CL46'da sorun çıkarmaz.

Teşekkürler sağ olun bu aytığınız şey fanları çalıştırır hem de ARGB'yi kontorl esebilir miyim ondan.

Evet gider. CL 36 10 saniye daha hızlıdır ama CL46'da sorun çıkarmaz.

Bir de şimdi ben bu çoğaltıcıyı alacağım ya şimdi işlemci soğutucu CPU yerine takılıyor ama ben şey istiyorum işlemci soğutucu sonra fanlar falan hepsi birbirleriyle uyumlu RGB yansın yani biri kırmızı yanarkene biri yeşil yanmasın yani onu yapabiliyor muyum?

Son düzenleme:
Teşekkürler sağ olun bu aytığınız şey fanları çalıştırır hem de ARGB'yi kontorl esebilir miyim ondan.

Bir de şimdi ben bu çoğaltıcıyı alacağım ya şimdi işlemci soğutucu CPU yerine takılıyor ama ben şey istiyorum işlemci soğutucu sonra fanlar falan hepsi birbirleriyle uyumlu RGB yansın yani biri kırmızı yanarkene biri yeşil yanmasın yani onu yapabiliyor muyum?
Evet yapabilirsin.

Ürünü aldıktan sonra siz götürürseniz onu da montajlar size.

Hee iyi bari çünkü dün sorduğumda 3 gün falan beklersiniz demişlerdi.

Ürünü aldıktan sonra siz götürürseniz onu da montajlar size.

Bir de size bir şey soracağım bu sistem RTX 5070 Ryzen 5 7500Fli vatandaki sistemi diyorum biraz konuşup orada kasayı MSI velox 100p yaptıracağız ikna edebilirsek de bu sistem için bir PSU önerir misiniz 3K ya kadar bütçe var Max.

Son düzenleme:
Hee iyi bari çünkü dün sorduğumda 3 gün falan beklersiniz demişlerdi.

Bir de size bir şey soracağım bu sistem RTX 5070 Ryzen 5 7500Fli vatandaki sistemi diyorum biraz konuşup orada kasayı MSI velox 100p yaptıracağız ikna edebilirsek de bu sistem için bir PSU önerir misiniz 3K ya kadar bütçe var Max.

Birde Sinerji Bilgisayar'dan Nzxt C750 bakabilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı