Vatan'dan görülen R5 5500 RTX 4060 hazır PC alınır mı?

O zaman oc olmayanı alacağım teşekkür ederim

Vatanda sizce şunuda isteyebilirniyim bunu önerirmisiniz ama pulse olan modeli

SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT PULSE 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT PULSE 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Evet öneririm, 5070'ten çok daha güçlü bir karttır, hatta söz konusu güç olunca 5070ti bile rakibi olamaz. Oyun için alacaksan 9070 XT her şekilde daha iyi.

Evet öneririm, 5070'ten çok daha güçlü bir karttır, hatta söz konusu güç oluncaya 5070 Ti bile rakibi olamaz.

Ama bu Pulse modeline biraz baktım sesli çalışıyormuş bir de bazı kişiler AMD de driver sorunlarının devam ettiğini söylüyor ne yapmalıyım.

Evet öneririm, 5070'ten çok daha güçlü bir karttır, hatta söz konusu güç olunca 5070ti bile rakibi olamaz. Oyun için alacaksan 9070 XT her şekilde daha iyi.
Ve dlss MFG de dln da var nvdia da ve görüntü bozulmaması açısından teknoloji olarakda daha önde

Ama bu Pulse modeline biraz baktım sesli çalışıyormuş bir de bazı kişiler AMD de driver sorunlarının devam ettiğini söylüyor ne yapmalıyım.
O söyleyen Fanboylara takmayın, o şahıslar sanırım hala 2018 yılında yaşıyor.
Sesli çalıştığını pek duymadım, Pulse modeli güzel bir karttır, ama sizin durumunuzda 5070 ile devam etmeniz daha iyi olur, çünkü TR2 ST 750w modeli bu kartı tam besleyemeyebilir, GOLD sertifikalı bir model olsaydı belki sorun olmazdı ama bununla zor.
Hem 5070'te 2k monitör ile size güncel her oyunu rahatça oynatır o yüzden şimdi bütçenizi zorlamanıza gerek yok.
İleride canınız isterse yükseltme yaparsınız.

Ve dlss MFG de dln da var nvdia da ve görüntü bozulmaması açısından teknoloji olarakda daha önde
FSR 4 teknolojisininde pek aşşağı kalır yanı yok o konuda.

O söyleyen Fanboylara takmayın, o şahıslar sanırım hala 2018 yılında yaşıyor.
Sesli çalıştığını pek duymadım, Pulse modeli güzel bir karttır, ama sizin durumunuzda 5070 ile devam etmeniz daha iyi olur, çünkü TR2 ST 750w modeli bu kartı tam besleyemeyebilir, GOLD sertifikalı bir model olsaydı belki sorun olmazdı ama bununla zor.
Hem 5070'te 2k monitör ile size güncel her oyunu rahatça oynatır o yüzden şimdi bütçenizi zorlamanıza gerek yok.
İleride canınız isterse yükseltme yaparsınız.

FSR 4 teknolojisininde pek aşşağı kalır yanı yok o konuda.
Tamam evet ama bütçede max 1k oynuyo almışken iyisini alayım kafadayım ama psu 750W beslemez ise 5070 alırım 5070 de içime sıkıntı yaptığım tek şey 12gb olması biraz canımı sıkıyor bu pc yi alınca bi 3 4 yıl rahatça kullanmak istiyorum o yüzden böyle iyice bakıyorum

Tamam evet ama bütçede max 1k oynuyo almışken iyisini alayım kafadayım ama psu 750W beslemez ise 5070 alırım 5070 de içime sıkıntı yaptığım tek şey 12gb olması biraz canımı sıkıyor bu pc yi alınca bi 3 4 yıl rahatça kullanmak istiyorum o yüzden böyle iyice bakıyorum
12GB yetmez diyenler olmuştur illa ki size, sağdan soldan bilmeyenleri dinlemeyin, 12GB rahatlıkla 5-6 yıl daha gider.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı