Vatan'dan i5 9400F ve 1660S sistem alınır mı?

egedmrbs001

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba.
Ben önümüzdeki 2 hafta içinde bir sistem toplamayı düşünüyorum 4500-5500₺ bütçem var. Açıkcası bu sistem hoşuma gitti. Diğer sitelerle karşılaştırdığımızda taksitle alacağım için uygun bir fiyatı da var. Peki bu sistemin darboğaz vb. durumlar yapma olasılığı var mı? Bu arada önerilerinize açığım.

Herkese merhaba.
Ben önümüzdeki 2 hafta içinde bir sistem toplamayı düşünüyorum 4500-5500₺ bütçem var. Açıkcası bu sistem hoşuma gitti. Diğer sitelerle karşılaştırdığımızda taksitle alacağım için uygun bir fiyatı da var. Peki bu sistemin darboğaz vb. durumlar yapma olasılığı var mı? Bu arada önerilerinize açığım.

Alınabilir darboğaz yapmaz ama bu sistem Vatan'da daha geçen hafta 4900TL'ye satılıyordu. Fiyatlara dikkat etmek gerek daha iyisi yapılamaz mı? Evet yapılabilir.

Herkese merhaba.

Daha ucuza bulabilirsin mağazaların indirimlerin takip edip.
Ama sistem güzelmi dersen mis.

Ufak bir SSD ve RAM eklemesi ile öneririm. 1660 Ti süper'den çok daha iyi.

Bütçeyi biraz aşmasa çok daha iyi bir sistem. Vatan'da ki son deneyimlerimden sonra yüksek fiyata satmayı bırakmış sanırım.

Herkese merhaba.
Şahsen önermem. O işlemci 1 yıl sonra takılmalar yaşar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı