Vatan'dan Intel R5 5500 sistem alınır mı?

PSU hakkında pek iyi yorum yok sadece.

Giriş seviyesi için uygun, kullanılabilir.

benim attigim 3070ti li nasil merak ettim de

Yine fiyatına değmez.

Peki 3070 mi 4060 Ti mı 3070 daha hızlı görünüyor ama 4060 Ti daha fazla güncelleme alıncak.

Kas gücü olarak 3070 daha iyi, güncellik ve teknoloji konusunda 4060 Ti daha iyi. İkisi arasından 4060 Ti alınır.

Tabii siz RX 6800 XT olan kasayı almaya çalışın. @Prime777'nin attığı.

Giriş seviyesi için uygun, kullanılabilir.

Yine fiyatına değmez.

Kas gücü olarak 3070 daha iyi, güncellik ve teknoloji konusunda 4060 Ti daha iyi. İkisi arasından 4060 Ti alınır.

Tabii siz RX 6800 XT olan kasayı almaya çalışın. @Prime777'nin attığı.

RX 6800 XT alırım almasına ben zaten taksitli alacağım 3K taksite olabilir 4K taksite 40k 12 ayda 4K oluyor 40k da varsa iyi bir şey söylebilirsin en kötü konsolu satıp altına falan filan yatırırım her taksitde bozarım küçük küçük.

RX 6800 XT alırım almasına ben zaten taksitli alacağım 3K taksite olabilir 4K taksite 40k 12 ayda 4K oluyor 40k da varsa iyi bir şey söylebilirsin en kötü konsolu satıp altına falan filan yatırırım her taksitde bozarım küçük küçük.

40k mi oldu, ben anlamadim? 32K RX 6800 XT sistem, QHD monitor 8-9k.

Yani isterseniz 40k sistemde önerebilirsiniz anlamında bir şeyleri satıp alaiblirim.

Sonra 1080p oynayacaksanız verdiğiniz parayı hak etmez, sizin monitörünüz var mı ve varsa çözünürlüğü nedir?

Emin değilim, monitör için ayrı konu açarsanız daha iyi olur. Bunun önerildiğini gördüm, ondan önerdim. Daha iyisi olabilir.

Sonra 1080p oynayacaksanız verdiğiniz parayı hak etmez, sizin monitörünüz var mı ve varsa çözünürlüğü nedir?

Emin değilim, monitör için ayrı konu açarsanız daha iyi olur. Bunun önerildiğini gördüm, ondan önerdim. Daha iyisi olabilir.

Monitörüm var 2K olması lazım yine de bakayım unutmuşum.

Monitörüm var 2K olması lazım yine de bakayım unutmuşum.

1080p miş yanlış söylemişim.

Bu arada taksitle aldığım için 1 siteden almam lazım sadece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı