Jiyunotameni
Hectopat
Daha fazla
Doğru olan da bu zaten.Aralığın son haftasına kadar bekleyeceğim yılbaşı kampanyası gelir belki diye.
Öncelikle adam gibi konuş haddini bil. Attığın fiyata 7800 XT sistemler var 4070 yerine onlar tercih edilir. Biraz daha bütçe çıkılınca da 4070 Super alınır. Yani 4070 şuan A-LIN-MAZ. Umarım anlamayı becerebilmişsindir.
Öncellikle üslubumda bir sorun yok ve ayrıca gerçekten tartışmak gibi bir niyetiniz olsa mesaj rapor etmek gibi kaçamak bir hareket yapmazdınız bu haksız olduğunuzun kanıdı.Öncelikle üslubunu düzeltmelisin. 4070 seviyesinde 7700xt varken alınmaz. Ama 4070 Super alınabilecek bir karttır.
Kardeş raporlanmanı gerektirecek mesajlar atmazsan raporlanmazsın. Bu kadar basit. Şimdi gelelim sistem konusuna. Konu sahibinin bütçesi 40 bin TL civarında. Biz de ona göre önerilerimizi yaptık. Eğer bütçesi 35K civarında olsaydı ona göre öneriler yapacaktık ama konu sahibi NVIDIA istemediği sürece asla senin önerdiğin sistemi önermeyecektik. Sana diyorum ki 4070'in alınır bir tarafı yok çünkü 4070 sistemlerin olduğu bütçede 7800 XT sistemler var. Ama sen hala at gözlüğü ile 4070 savunmaya devam ediyorsun. Neden bu sistemler yerine attığın 4070 sistemi almamız gerekiyor açıklar mısın?Öncellikle üslubumda bir sorun yok ve ayrıca gerçekten tartışmak gibi bir niyetiniz olsa mesaj rapor etmek gibi kaçamak bir hareket yapmazdınız bu haksız olduğunuzun kanıdı.
Sırf ucuza sistem atmak için 13. nesil Intel mi dersin 8400F mi dersin kim kendini rezil ediyor bence belli oluyor gibi.
Bla bla kardeşim kendini rezil ediyorsun yapma falanadam gibi savunması olan konuşur.
Alınır hocam.https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...l-12gb-rtx4070-super-sistem-tavsiyesi-p-53403 hocam bu sistem iyi mi? Alınır mı ?
Alınır hocam.
Yok hocam o hava soğutucu yeterli.Isınma sorunu yaşanır mı?
AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12GB - A620M-E DDR5- 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da yaklaşık 42-42 bin bütçem var ve bu kasayı beğendim parçalar arasında uyumsuzluk olur mu ya da çok ısınır mı ve önerebileceğiniz hazır sistem var mı? Bu ayın sonuna doğru almayı düşünüyorum.