Vatan'dan R5-7500F RTX 4070 Super alınır mı?

Beyler cidden çok pahalı 4070s altı üstü, 42 43k paralar verilmez böyle sistemler 38 civarına da toplanıyor illa super diyorsa beklesin.
Ya hocam 4070 alınacak bir kart değil artık vazgeçin lütfen.

Cidden çok pahalı 4070s altı üstü, 42 43K paralar verilmez böyle sistemler 38 civarına da toplanıyor illa super diyorsa beklesin

38'e toplananlar çoğunlukla stok fan, 16 GB RAM, 650W PSU, 512 GB SSD, R5 7500F gibi özelliklere sahip oluyor. Ben ise o fiyat bandındakilerden çok daha iyi bir sistem paylaştım.

4070s altı üstü dediğin istem şu an en ucuz 39k onlar da inno3d ve palit marka.
Asus ve galax almaya kalksan sadece 1-2 şey özelleştirsen 45k oluyor -
Bir kaç ay önceki vatanda çıkan 35.999 olan 4070s sistemler yok bayadır :(
umarım tekrar gelir ve uzun süre durur

7800 XT savunsanız hak veririm de 4070'in alınacak bir tarafı yok artık.

Kardeşim kafayı mı cozuttun? Adam aklı bir sebep söyle 4070s alınır da 4070 niye alınmıyor

38'e toplananlar çoğunlukla stok fan, 16 GB RAM, 650W PSU, 512 GB SSD, R5 7500F gibi özelliklere sahip oluyor. Ben ise o fiyat bandındakilerden çok daha iyi bir sistem paylaştım.

Abarta abarta yazmışsın hadi öyle olsa bile attığım ilk sistem 35k üstelik 1TB SSD var bir de 16gb ram daha eklesin senin harikulade sisteminden tek fakı ekran kartı. Şimdi elini vicdanına götür o kadar para farkı super olması için değer mi?

Kardeşim kafayı mı cozuttun? Adam aklı bir sebep söyle 4070s alınır da 4070 niye alınmıyor.
Öncelikle adam gibi konuş haddini bil. Attığın fiyata 7800 XT sistemler var 4070 yerine onlar tercih edilir. Biraz daha bütçe çıkılınca da 4070 Super alınır. Yani 4070 şuan A-LIN-MAZ. Umarım anlamayı becerebilmişsindir.

Kardeşim kafayı mı cozuttun? Adam aklı bir sebep söyle 4070s alınır da 4070 niye alınmıyor

Abarta abarta yazmışsın hadi öyle olsa bile attığım ilk sistem 35k üstelik 1TB SSD var bir de 16gb ram daha eklesin senin harikulade sisteminden tek fakı ekran kartı. Şimdi elini vicdanına götür o kadar para farkı super olması için değer mi?
Öncelikle üslubunu düzeltmelisin. 4070 seviyesinde 7700xt varken alınmaz. Ama 4070 Super alınabilecek bir karttır.

Öncelikle üslubunu düzeltmelisin. 4070 seviyesinde 7700XT varken alınmaz. Ama 4070 Super alınabilecek bir karttır.

Hocam ilk attığım vatandaki sisteme cool Master eklesem soğuturmu ve sistemde bir biriyle uymayan ya da eksik kalan parça var mı? Bir de benim Vatan'dan almam lazım taksit falan yaptıracağım oranın faizi daha az.

Hocam ilk attığım vatandaki sisteme cool Master eklesem soğuturmu ve sistemde bir biriyle uymayan ya da eksik kalan parça var mı? Bir de benim Vatan'dan almam lazım taksit falan yaptıracağım oranın faizi daha az.
Vatan'dan sistem alacaksanız 3 ay peşin taksit oluyor ve kesinlikle f/p sistem bekleyip alın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı