Vatan'dan sistem toplama

Yas0n

Picopat
Daha fazla  
Ben Vatan Bilgisayar'dan bir toplama bilgisayar satın almak istiyorum. Ama Vatan Bilgisayar'dan parçaları alıp ben kendim toplamak istiyorum. Parçaları ben kendim montajlarsam garanti dışı kalır mı ya da Vatan Bilgisayar iyi topluyor mu? Bu konu hakkında bilgisi olan biri varsa beni bilgilendirebilir mi son bir sorum daha var. Vatan Bilgisayar'a toplattığım zaman parçayı yanlış taktıysa ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Vatan Bilgisayar'dan bir toplama bilgisayar satın almak istiyorum. Ama Vatan Bilgisayar'dan parçaları alıp ben kendim toplamak istiyorum. Parçaları ben kendim montajlarsam garanti dışı kalır mı ya da Vatan Bilgisayar iyi topluyor mu? Bu konu hakkında bilgisi olan biri varsa beni bilgilendirebilir mi son bir sorum daha var. Vatan Bilgisayar'a toplattığım zaman parçayı yanlış taktıysa ne yapabilirim?
Kazık yemek istemiyorsan vatandan alma. İnternet üzerinden topla.

Garanti dışı olacağını zannetmiyorum nasıl toplayacağı artık personele kalmış yanlış takma gibi bir durum olmaz zaten ama AMD sisteme NVIDIA driver kurdular diyen birini görmüştüm ama tabi o personelin hatası hepsi öyle olacak diye bir şey yok. Ama zorunda değilsen vatandan alma fiyatları çok yüksek.

Ben birkaç video izledim işlemciyi falan yanlis takmislar kablo duzeni yok yani ondan sordum ben toplamayida az cok biliyorum kablo montaji haric yani parcalari alip ben yapacağım ama oradan toplarsam onumde de toplarlarmi

Yanlis montaj durumunda ne yapmam gerek ben hiç PC toplamadimda iyi bir bilgi almak için soruyorum ben toplarsam garantiden çıkar mı ggoturdugumdekullanici hatasi derlerse bu arad
A sancaktepe sarigazi Vatan Bilgisayar'dan almayi dusunuyorum

Kendin toplarsan garanti dışı kalmaz. Montaj hatası da yapmazsın zaten. Anakarttan ve kasadan çıkan kitapçıkları yanına al bir de rehber videosu aç dikkatlice montajı yap. Montaj yapmadan önce mutlaka bir plan yap. Bu arada Vatandan almanı önermem. Bütçen ne?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı