Vatan'dan toplanan RX6600 sistem nasıl olmuş?

JamesRick

Zeptopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarım
Merhaba, Vatan'dan sistem siparişimi verdim benim hoşuma gitti 16 bin TL gibi bir fiyat ödedim indirimdeydi sizlere danışmak istedim ekran kartı 2060, 3060 gibi RTX kartlarla yarışıp geçiyormuş, kullanıyorsanız beni bilgilendirir misiniz? Sağ olun. Ve sistemde herhangi bir donma, kasma ve darboğaz söz konusu olur mu? Oyunlarda kaç FPS verir bu gibi bilgileri merak ediyorum.

Ürün linki; INTEL I5 11400F-ASUS DUAL RX6600-8G-PRIME H510M-E-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet iyi fiyata iyi sistem olmuş hayırlı olsun.
Depolama az gelebilir ama ilerde yükseltirsiniz

Edit : XT sanmıştım. Ama olsun gene de bozmayın moralini arkadaşın.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu sıralar sistem fiyatlarını takip etmediğim için ona yorum yapamayacağım.

Hocam oyunlarda kaç FPS verdiğini YouTube üzerinden izlemek ve test etmek lazım. Çünkü sürüsüne bereket oyun var ve bu oyunların çözünürlükleri, grafik ayarları hepsi birbirinden farklı.

YouTube'a i5 11400F + RX 6600 test yazdığınız zaman testleri görebilirsiniz. Bazı benchmark testleri sahte oluyor ama birkaç video izleyip karşılaştırırsanız doğruluğunu o şekilde netleştirebilirsiniz.

Vatandan almamanızı tavsiye ederim. Siparişi iptal edebiliyorsanız edin derim. Farklı sitelerde daha iyi alernatifler var. Örneğin şu sistemde 6600XT var. Aynı fiyata sizin aldığınız karttan daha iyi.

16000 TL fiyata 6700xt sistem var. 3070 ile rakip olan bir ekran kartı.

1000 TL cebinizde kalır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı