E Esatkaan Centipat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 27 27 Ekim 2020 #1 Merhaba 3 gün önce Vatan'dan PC aldim kurdum Fortnite'yi açtım durmadan drop yiyor ve PC'de bir sorun yok dediler. Video linki burada. Acaba başka etmenlerden dolayı böyle bir olay olabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sistemim: -1660 Super - i5 9400F - 16 GB RAM - 600W Power. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2020
Merhaba 3 gün önce Vatan'dan PC aldim kurdum Fortnite'yi açtım durmadan drop yiyor ve PC'de bir sorun yok dediler. Video linki burada. Acaba başka etmenlerden dolayı böyle bir olay olabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sistemim: -1660 Super - i5 9400F - 16 GB RAM - 600W Power.
KS KS E Esatkaan Centipat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 27 27 Ekim 2020 #11 James Z. Hetfield dedi: Bilgisayara virüs falan girdi mi? Genişletmek için tıkla... PC 3 günluk . Artı 0 Eksi
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 27 Ekim 2020 #12 Dryus dedi: Başka bir oyunda sorun oluyor mu? Oyun SSD'ye mi kurulu? Genişletmek için tıkla... @Dryus hocamın dediği gibi HDD'de kuruluysa ondan kaynaklı olabilir. Esatkaan dedi: PC 3 günluk . Genişletmek için tıkla... Girmemesi için bir sebep değil ki. Artı 0 Eksi
Dryus dedi: Başka bir oyunda sorun oluyor mu? Oyun SSD'ye mi kurulu? Genişletmek için tıkla... @Dryus hocamın dediği gibi HDD'de kuruluysa ondan kaynaklı olabilir. Esatkaan dedi: PC 3 günluk . Genişletmek için tıkla... Girmemesi için bir sebep değil ki.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.123 Çözümler 9 Yer Saratov 27 Ekim 2020 #13 SSD kurulu bende aynı sorunu yaşıyorum, sorun SSD / HDD kurulu olmasından dolayı değil. Stuttering var bariz bir şekilde. Artı 0 Eksi
SSD kurulu bende aynı sorunu yaşıyorum, sorun SSD / HDD kurulu olmasından dolayı değil. Stuttering var bariz bir şekilde.
Elandeer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 2.146 Çözümler 9 27 Ekim 2020 #14 Hocam sıkıntı yok aslında sadece kaplamalar yüklenirken drop giriyor. Oyun SSD'ye kurulu olsa bile SSD'de sıkıntı varmış gibi duruyor. Artı 0 Eksi
Hocam sıkıntı yok aslında sadece kaplamalar yüklenirken drop giriyor. Oyun SSD'ye kurulu olsa bile SSD'de sıkıntı varmış gibi duruyor.
kassandra13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 2.018 Çözümler 5 27 Ekim 2020 #15 Elandeer dedi: Hocam sıkıntı yok aslında sadece kaplamalar yüklenirken drop giriyor. Oyun SSD'ye kurulu olsa bile SSD'de sıkıntı varmış gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Drop yediği anlarda GPU kullanımı %40'a falan düşüyor. Artı 0 Eksi
Elandeer dedi: Hocam sıkıntı yok aslında sadece kaplamalar yüklenirken drop giriyor. Oyun SSD'ye kurulu olsa bile SSD'de sıkıntı varmış gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Drop yediği anlarda GPU kullanımı %40'a falan düşüyor.
Elandeer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 2.146 Çözümler 9 27 Ekim 2020 #16 kassandra13 dedi: Drop yediği anlarda GPU kullanımı %40'a falan düşüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam düşüyor düşmesine ancak her drop yerken kaplama yükleniyor. Tesadüf olacağını düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
kassandra13 dedi: Drop yediği anlarda GPU kullanımı %40'a falan düşüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam düşüyor düşmesine ancak her drop yerken kaplama yükleniyor. Tesadüf olacağını düşünmüyorum.
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #17 Çözümü basit. İkinci maçında düzelmesi lazım. Artı 0 Eksi
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 27 Ekim 2020 #18 Birkaç maç at. Sonra kaplamalar yüklenir ve artık drop yemezsin diye düşünüyorum. Sürprizbozan: Sayesinde aklıma geldi @Elandeer Artı 0 Eksi
Birkaç maç at. Sonra kaplamalar yüklenir ve artık drop yemezsin diye düşünüyorum. Sürprizbozan: Sayesinde aklıma geldi @Elandeer