Vatangame güvenilir mi?

Geceye kadar yüklenmese iade yapacaklarmış, bir daha bu siteye bulaşmayın.

Edit: Sorun firma tarafından çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili arkadaşlar,
vatangame.com'dan aldığım uc geldi ve sorun için arayıp özür dilediler. Bu konuda ciddi olduklarına beni ikna ettiler.

Selamlar arkadaşlar forum tamamen güvenli SMS ile bilgilendiriyorlar ucuz diye biraz geç geliyor ama değer mi değer yani dediğim gibi binlerce sipariş olduğu için ve sistem sorunlarından dolayı 2 - 4 gün arası sürebiliyor bilginizle yani almak isteyen olursa alsın yani UC gelmese paranız iade ediyorlar teşekkürler.

Valorant Points kesinlikle buradan almalısın aldıktan en fazla 10 sn içinde kodu veriyor kendim ve arkdaşalrımdan da alan olduğu için öneriyorum.

gelmedi mi abi hala

Maalesef hiç bir araştırma yapmadan pubg uc aldım rezalet 24 saatte kesin yüklenir denildi sonra 48 e çıktı sonra sistem sorun var denildi bahane bahane bahane 55 saat oldu hala yok bırakın 20 TL fazla olsun direk başka biyerden alın vatangame mi bidaha asla

Benden tavsiye PUBG Mobile'yi bırak yoksa çok paran gider. yani UC dolar bazından satılıyor TL bazından satılmıyor aklı sıra TL değersiz olduğu için yapıyorlar benden demesi.

Merhaba talha bey uc niz coktan gelmiş olmalı ayrıca 20 tl fazla olsun diyorsanız epin kodlarıda mevcut sitemizde siz id yükleme almışşınız bazen geç gelebiliyor fakat epin kodu ürünlerimiz otomatik teslim ediliyor firmayı kötülemeden önce sayfayı inceleseydiniz epin alırdınız ve anında teslim edilirdi sağlıklı günler dileriz geçikme içinde ayrıca üzgünüz
gelmedi mi abi hala
aynı gün yüklendiğini söylemiş müşterimiz yorumlara bakarsanız görebilirsiniz sağlıklı günler dileriz

Kanka paranı vermezlerse bence mahkemeye başvurabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…