Vatan'ın 2700 TL sistem önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Xamazunga

Kilopat
Katılım
23 Aralık 2013
Mesajlar
837
Makaleler
1
Yer
Adana, Turkey
Arkadaşlar önceden açtığım konuya dayanarak Vatan'a gittim. Parasal sebepler yüzünden biraz geç oldu. Nasıl oluyorsa vatan'daki fiyatlar internet sitesinden en az 10-15 TL daha fazla. Zalman z3 plus kasa 169 TL, burdan anlayın fiyatları. Durum böyle olunca benim istediğim sisteme yakın bir tavsiye verdiler.

Vatan'ın tavsiyesi:
•Sapphire r9 285
•Asus h81m-c
•İntel i5 4460
•Zalman z3 plus
•Zalman ZM600 LX 600w
•Asus vs229na
•WD 1Tb blue 7200rpm
•Kingston hyperx 8GB tek modül

Ayrıca klavye olarak da:
•Everest Rampage oyuncu klavyesi 95TL

Bunları önerdiler. Haftaya cumartesi sistemi almak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
 
Önerileri fena değil bence. Anakart konusunda @heavystorm01 'a katılıyorum. Sapphire alırsan da ilk iki hafta tüm denemelerini yap. Performans açısından kontrol et, stres testi yap. Güvenilirliği diğer markalara göre daha az bence de.
 
Ben 2 gün önce vatandan topladım. 2700 küsüre.
i5 4460
Asus GTX960,
MSI H97,
2x4 GSKILL Ripjaws RAM
XIGMATEK ASGARD PRO BLACK EDİTİON 600W Kasa
120 gb SSD Samsung Evo 850
WD 1TB HDD.
 
Ekran kartı Sapphire önermiyoruz. Bütçeye ve stok durumuna göre aşağıdaki kartlardan birini alın. Diğer bileşenler güzel.
Genel olarak mı Sapphire önermiyorsunuz hocam, böyleyse neden?
 
6 sene olmuş, insan adını unutur ama siz sebep soruyorsunuz. O döneme ait bir sorun olabilir. Güncel bir cevap arıyorsanız konu açın.
Ben de "Genel olarak mı" diye sordum sadece bu kartta sorun olmuş olabilir diye. Agresif agresif olarak yazmadan önce okuduğunuzu anlamayı öğrenin! Üstelik soruyu size sormadım, her lafa atlamayın.
 
Ben de "Genel olarak mı" diye sordum sadece bu kartta sorun olmuş olabilir diye. Agresif agresif olarak yazmadan önce okuduğunuzu anlamayı öğrenin! Üstelik soruyu size sormadım, her lafa atlamayın.
6 sene diyorum. O yıllara ait genel ya da belirli bir hedef gösterilse neye yarar? O modeller kaldı mı piyasada? Neye göre veri edineceksiniz? Agresif değil, mantık kısmına yönelin.
 
Affedersiniz hocam, ben konuyu yeni sandım. Forum olaylarında acemiyim. Kusura bakmayın :D Ben de 1.5 ay önce bir ekran kartı aldım, sıkıntılı çıktı ve garantiye yollayacağım. Bilmediğim bir şey varsa değişim yerine iade edeyim diye düşünerek sormuştum arkadaşa ama konu baya eskiymiş :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı