MacBethad Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.084 Çözümler 6 29 Mart 2021 #1 VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Virüs Total'de tarattım dosyada böyle bir şeyle karşılaştım, bu bir çeşit trojan mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2021
VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Virüs Total'de tarattım dosyada böyle bir şeyle karşılaştım, bu bir çeşit trojan mıdır?
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.599 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 29 Mart 2021 #2 MacBethad dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Virüs Total'de tarattım dosyada böyle bir şeyle karşılaştım, bu bir çeşit trojan mıdır? Genişletmek için tıkla... False-Positive. Artı 0 Eksi
MacBethad dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Virüs Total'de tarattım dosyada böyle bir şeyle karşılaştım, bu bir çeşit trojan mıdır? Genişletmek için tıkla... False-Positive.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 29 Mart 2021 #3 MacBethad dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Virüs Total'de tarattım dosyada böyle bir şeyle karşılaştım, bu bir çeşit trojan mıdır? Genişletmek için tıkla... False-positive, yanlış alarm yani. Diğer antivirüsler bulmamış. %99.999 güvenli. Artı 0 Eksi
MacBethad dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Virüs Total'de tarattım dosyada böyle bir şeyle karşılaştım, bu bir çeşit trojan mıdır? Genişletmek için tıkla... False-positive, yanlış alarm yani. Diğer antivirüsler bulmamış. %99.999 güvenli.
mauenamma Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 507 Çözümler 3 29 Mart 2021 #4 Silinen üye dedi: False-Positive. Genişletmek için tıkla... Site kesinlikle virüstür demiyor. Sadece bir anti-virüs buldu diyor. Kullanıcıya kalmış. Dosya güvenli. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: False-Positive. Genişletmek için tıkla... Site kesinlikle virüstür demiyor. Sadece bir anti-virüs buldu diyor. Kullanıcıya kalmış. Dosya güvenli.
ertn0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.249 Çözümler 3 Yer Suriye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #5 Anti virüs yazılımı o bazı şirketler kullanıyor. Güvenli. Artı 0 Eksi
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 30 Mart 2021 #6 Kendi sitesinden indirdiysen ve bildiğin yazılım ise sorun yok. Artı 0 Eksi
Riot Vanguard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.096 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Mart 2021 #7 Öncelikle, hiçbir dosya RAR'dan çıkmadan taranmaz. Çünkü gerçek sonuç vermez. Ayrıca VBA32 Anti-Virüs. Artı 0 Eksi
Öncelikle, hiçbir dosya RAR'dan çıkmadan taranmaz. Çünkü gerçek sonuç vermez. Ayrıca VBA32 Anti-Virüs.