Vcruntime140_1.dll hatası

umutalp

Yoctopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bu sabah kalktığımda LoL'e girmek istedim ve ufak bir patch geldiğini gördüm patchi yükleyip oyuna girmeye çalıştığımda vcruntime140_1.dll hatasıyla karşılaştım daha sonra yine bu siteden bir arkadaşın önerileri doğrultusunda adımları takip ederek visualsları güncelledim ve yenilerini yükledim. Daha sonra oyuna tıkladığımda Client ekranı gelmiyor oyunun simgesine tıkladığım an PC neredeyse hiçbir davranışı algılamıyor ve restart atmak durumunda kalıyorum. Visualsları sildiğimde tekrardan vcruntime140_1.dll hatası veriyor yani en başa dönüyorum ama bu hatanın geçmesi için gerekli olan paketleri yükledigimde ise oyunun ilk açılış ekranında takılma oluyor ve hiç bir şeye tıklayamıyorum. reset dışında herhangi bir seçenegim neredeyse kalmıyor.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar, bu sabah kalktığımda LoL'e girmek istedim ve ufak bir patch geldiğini gördüm patchi yükleyip oyuna girmeye çalıştığımda vcruntime140_1.dll hatasıyla karşılaştım daha sonra yine bu siteden bir arkadaşın önerileri doğrultusunda adımları takip ederek visualsları güncelledim ve yenilerini yükledim. Daha sonra oyuna tıkladığımda Client ekranı gelmiyor oyunun simgesine tıkladığım an PC neredeyse hiçbir davranışı algılamıyor ve restart atmak durumunda kalıyorum. Visualsları sildiğimde tekrardan vcruntime140_1.dll hatası veriyor ama bu hatanın geçmesi için gerekli olan paketleri yükledigimde ise oyunun ilk açılış ekranında takılma oluyor ve hiçbir şeye tıklayamıyorum. Reset dışında herhangi bir seçenegim neredeyse kalmıyor.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Şu paketi indirin.
Ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Selam arkadaşlar, bu sabah kalktığımda LoL'e girmek istedim ve ufak bir patch geldiğini gördüm patchi yükleyip oyuna girmeye çalıştığımda vcruntime140_1.dll hatasıyla karşılaştım daha sonra yine bu siteden bir arkadaşın önerileri doğrultusunda adımları takip ederek visualsları güncelledim ve yenilerini yükledim. Daha sonra oyuna tıkladığımda Client ekranı gelmiyor oyunun simgesine tıkladığım an PC neredeyse hiçbir davranışı algılamıyor ve restart atmak durumunda kalıyorum. Visualsları sildiğimde tekrardan vcruntime140_1.dll hatası veriyor ama bu hatanın geçmesi için gerekli olan paketleri yükledigimde ise oyun hiçbir tepki vermeden donuyor.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Mevcut görseldeki gibi kalıyor ve bu sırada neredeyse hiçbir şekilde PC'yi kullanamıyorum.

DLL'yi aratıp internetten indirin ve System32, SysWOW64'e atın. Sonra restart atıp deneyin.

DLL'yi aratıp internetten indirin ve System32, SysWOW64'e atın. Sonra restart atıp deneyin.
bu çözümüde denedim. yani benim anladığım kadarıyla sorunun ana kaynagını yani vcruntime140_1.dll dosyasını yükledigim zaman açılmıyor sildiğimde de doğal olarak vcruntime140_1.dll dosyasını yükleyin diye hata veriyor.

Bu çözümüde denedim. Yani benim anladığım kadarıyla sorunun ana kaynagını yani vcruntime140_1.dll dosyasını yükledigim zaman açılmıyor sildiğimde de doğal olarak vcruntime140_1.dll dosyasını yükleyin diye hata veriyor.

Benim dediğim şeyi indirirseniz sorun çözülecektir.

Benim dediğim şeyi indirirseniz sorun çözülecektir.
hocam şu an indiriyorum o yüzden size dönüş yapamadım. denedikten sonra dönüş yapacağım teşekkürler.

Şu paketi indirin.
Ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
attığınız şekilde tüm visuals paketlerini kurdum res attım yeniden denedim ama sorun değişmedi. hala aynı. Yani oyunum simgesine tıkladıgımda chrome dahil hatta ctrl alt del kombinasyonu bile 5 dakikada falan çalışıyor. ne yaptıysam çözemedim yok mudur yardımcı olacak

Son düzenleme:
Sadece LoL'de oluyorsa oyunu silip tekrar yükleyin. Düzelebilir.
bi kaç oyunda denedim hepsi düzgün çalışıyor.

sabah lolde ufakcık bi güncelleme vardı yükledim ve böyle oldu. yani çözüm basittir ben gözümden kaçırıyorumdur diye başlık açmak istedim 20 gb dosya biraz büyük geliyor bana
bir de yeniden yükledigimde de açılmazsa diye çekiniyorum

Dll yi internetten indirip oyun dosyasına atmayı deneyin. Veya sil yükle yap.
oyunun dosyasına at derken nasıl yani hocam

Birkaç oyunda denedim hepsi düzgün çalışıyor.

Sabah LoL'de ufakcık bir güncelleme vardı yükledim ve böyle oldu. Yani çözüm basittir ben gözümden kaçırıyorumdur diye başlık açmak istedim 20 GB dosya biraz büyük geliyor bana.
Bir de yeniden yükledigimde de açılmazsa diye çekiniyorum.

Oyunun dosyasına at derken nasıl yani hocam.

Oyunun dosyasına atmak bir işe yaramaz Windows dosyalarına atmanız gerekiyor!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı