VDS için neden T.C. istenir?

Arpenix

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ilk defa VDS alacağım lakin 3-4 siteye baktım hepsi ödeme ekranında T.C. kimlik gibi bilgiler istiyorlar.
Böyle bilgileri pek fazla vermek istemiyorum, bu bilgilere neden ihtiyaç duyarlar?
Kiralayacağım sitelere güvenemediğim için önemli bilgilerimi vermek istemiyorum.
Dediğim gibi ilk defa kiraladığımdan dolayı bu bilgileri vermek konusundan emin değilim.

T.C. kimlik numaranız ile hiç bir şey yapamazlar. Öyle olsaydı biz muhasebeciler herkesin adına işlem yapabilirdik :)

Ayrıca başlıktaki soruyu cevaplayacak olursak muhtemelen fatura oluşturmak için istiyorlar. Bir de saldırı amaçlı kullanılırsa mahkeme durumunda veya suç işlenmesi durumunda bilgilerinizi vermek için.

Merhaba, ilk defa VDS alacağım lakin 3-4 siteye baktım hepsi ödeme ekranında T.C. kimlik gibi bilgiler istiyorlar.
Böyle bilgileri pek fazla vermek istemiyorum, bu bilgilere neden ihtiyaç duyarlar?
Kiralayacağım sitelere güvenemediğim için önemli bilgilerimi vermek istemiyorum.
Dediğim gibi ilk defa kiraladığımdan dolayı bu bilgileri vermek konusundan emin değilim.
Oyun sunucuları için de istiyorlar hocam, standart prosedür. Bu bilişim şirketleri devlete bağlı. Aynı zamanda fatura için.

VDS herhangi bir şekilde çalınabilir mi?
Herhangi bir linke tıklayıp bilgileri ele geçirme değilde kendileri kolayca hackleyebiliyorlar mı?
İşlemediğim bir suçun üstüme kalmasını istemem :D
Hayır fakat açık bıraktığınız portlara vs. dikkat edin. VDS'yi asıl kullanım amacı dışında günlük işler için kullanacaksanız zaten bir şey olmaz.

Hayır fakat açık bıraktığınız portlara vs. dikkat edin. VDS'yi asıl kullanım amacı dışında günlük işler için kullanacaksanız zaten bir şey olmaz.
Unturned için kullanacağım, ayrıca hour boosterda yapabilirim.
Peki web panel mi yoksa uzak masaüstü ile bağlanılan paketi mi seçmeliyim ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı