VDS ile nasıl mining yapılır?

Tek zeki insan sen değilsin, yüksek sürelerde işlemci ve GPU kullanımı yoğun olursa hesap kapanır.

Kapanmadığını düşünürsek işlem sınırı gelecek.

Her şeyi boş ver, sunucu özelliklerinde yazan işlemci ve ekran kartı sana tam gücü ile verilmiyor, belirli bir yüzdesi pay oluyor.

HDD mining yapmak istesen bu sefer sunucu trafiği devreye giriyor.

Böyle çılgın şeyler düşünmek yerine güzel bir uyku çekmeni tavsiye ederim.

Bazı yazılımlar VDS ya da sanal bilgisayar ile çalışmaz.

Son düzenleme:
VDS saglayici firma mining yaptiginda daha fazla kazanabilecegi halde IP adresi, yazilim, destek gibi masraflara da girerek VDS satsin?

VDS'lerde mining yapamazsın.
Çoğu VDS servisinin (Microsoft Azure, Amazon AWS, Google Cloud ve alibaba Cloud) maliyeti orta seviyeli VDS'leri harici GPU içermez.
GPU içeren VDS'ler oldukça maliyetlidir (aylık ortalama 400$+) ve sen maliyetini bile çıkaramazsın çünkü servislerin mining koruma algoritmaları var.

Dersen ki ben işlemci ile mining yapacağım;
Bunu da yapamazsın.
Salad gibi uygulamaları VDS'lerde çalıştıramazsın bile.
Ve evet @592041'nın dediği gibi hesabın çok geçmeden devre dışı bırakılır.

Tek zeki insan sen değilsin, yüksek sürelerde işlemci ve GPU kullanımı yoğun olursa hesap kapanır.

Kapanmadığını düşünürsek işlem sınırı gelecek.

Her şeyi boş ver, sunucu özelliklerinde yazan işlemci ve ekran kartı sana tam gücü ile verilmiyor, belirli bir yüzdesi pay oluyor.

HDD mining yapmak istesen bu sefer sunucu trafiği devreye giriyor.

Böyle çılgın şeyler düşünmek yerine güzel bir uyku çekmeni tavsiye ederim.

bazı yazılımlar VDS ya da sanal bilgisayar ile çalışmaz.

Peki aile evinde kendim mining yapsam internet faturası çok gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınırsız olmayan bir internet tarifesinde mining yapmaya teşebbüs etmen bile saçmalık...
Hem internet faturan fazla gelir.
Hem elektrik faturan fazla gelir.
Hem de Mining'in çökmesiyle birikte kâr edemezsin çıkardığın parayla marketten en fazla uygun fiyatlı çikolata alırsın.

İşlemci ile mining yapabilirsiniz ama VDS / VPS ile işlemciye direkt olarak erişiminiz olmadığı için iyi performans alamazsınız.

Peki aile evinde kendim mining yapsam internet faturası çok gelir mi?
İnternet faturasından önce elektrik faturasını düşünmeniz gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı