VDS ile neler yapılabilir?

504940

Centipat
Merhaba, VDS sistemlerinin işleyişine ve yapısına biraz yabancıyım ve bilgi edinmek istiyorum.
Arkadaşlarımla Minecraft, CS 1.6, Half-Life gibi oyunlarda sıkça takılıyoruz.
Fakat takılırken kendimize ait bir sunucu olmamasından kaynaklı ya sürekli olarak sunucuya giriş oluyor ya da sunucu çok laglı oluyor.
Bundan dolayı arkadaşlarımla takılacağım zamanlarda sunucuyu Aternos gibi uygulamalarla değil de direkt olarak VDS üzerinden açabilmemiz mümkün mü?
En önemli sorum; VDS ile topluluk sunucusu içeren tüm oyunlarda sunucu açılabilir mi?

VDS üzerinden bir dahaki ayın VDS parasını çıkartmak için oyun hesabı kasan bir Bot'u 7/24 olacak şekilde çalıştırabilir miyim?
Bu aradığım standartlarda hangi hosting firmasını önerirdiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, öncelikle sunucu yönetmek için linux bilginin belirli bir seviyede olduğunu varsayarsak; İsteklerini bir vds üzerinden yapabilmen mümkün.
Yalnız VDS ile tüm oyunlara sunucu oluşturamazsın. Bazı oyunlar sadece kendi sunucuları üzerinden oyun oynanmasına izin verir.
Sunucu üzerinden Bot çalıştırabilirsin, yönetebilirsin. Bu konularda yeterli bilgi ve deneyimin varsa yapabilirsin.
Örnek bir oyun sunucusu kurulumunu burada anlattım, belki bazı konularda yardımcı olabilir.

CENTOS 7 (64 BİT) SUNUCU ÜZERİNE ARK: SURVİVAL EVOLVED OYUN SERVER KURULUMU

Merhaba, öncelikle sunucu yönetmek için linux bilginin belirli bir seviyede olduğunu varsayarsak; İsteklerini bir vds üzerinden yapabilmen mümkün.
Yalnız VDS ile tüm oyunlara sunucu oluşturamazsın. Bazı oyunlar sadece kendi sunucuları üzerinden oyun oynanmasına izin verir.
Sunucu üzerinden Bot çalıştırabilirsin, yönetebilirsin. Bu konularda yeterli bilgi ve deneyimin varsa yapabilirsin.
Örnek bir oyun sunucusu kurulumunu burada anlattım, belki bazı konularda yardımcı olabilir.

CENTOS 7 (64 BİT) SUNUCU ÜZERİNE ARK: SURVİVAL EVOLVED OYUN SERVER KURULUMU

Gayet bilgilendirici oldu teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı