VDS kiralamada hangi firma ile 2 farklı IP üzerinden kullanılabilir?

Rizacan67

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

1. Sorum: Oyun için PC kiralamayı düşünüyorum. Oyun açık kaldıkça para kazanıyorum. Bu işlemi yapabilmek için güvenilir ve performanslı bir sunucu kiralamam gerekiyor. Hangi firmadan kiralama yapmalıyım?
  2. Sorum: Bu oyunda IP üzerinden kontrol yapıldığı için en fazla 2 hesap açık bırakabiliyorum. Kiraladığım sunucuya ikinci bir IP alsam, oyunları iki farklı IP üzerinden nasıl kullanabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiziksel bir sunucu kiralayıp vmware kurdurun ve onun üzerinde de 2 sanal sunucu ve 2 ip kullanın, 2 ayrı sanal sunucuya 2 ayrı oyunu açıp farklı iplerden çıkış yapın. Firma olarak bütçenize uygun bir firmayı seçebilirsiniz.

Fiziksel bir sunucu kiralayıp vmware kurdurun ve onun üzerinde de 2 sanal sunucu ve 2 ip kullanın, 2 ayrı sanal sunucuya 2 ayrı oyunu açıp farklı iplerden çıkış yapın. Firma olarak bütçenize uygun bir firmayı seçebilirsiniz.

Hocam gayet yerinde bir öneri vermiş, yazılımsal açıdan desteklemediği sürece sanal sunucuda yer alan ip adreslerinden sadece birini kullanabilirsin.

Bu nedenle, fiziksel sunucu kiralamak çok daha mantıklı.

Hocam gayet yerinde bir öneri vermiş, yazılımsal açıdan desteklemediği sürece sanal sunucuda yer alan IP adreslerinden sadece birini kullanabilirsin.

Vdedicated alıp aynı işlemi fiziksel gibi yüksek ücretler ödemeden yapabilirsiniz, Aynı performans olmaz ancak yine de işinizi görür.

Hocam gayet yerinde bir öneri vermiş, yazılımsal açıdan desteklemediği sürece sanal sunucuda yer alan ip adreslerinden sadece birini kullanabilirsin.

Vdedicated alıp aynı işlemi fiziksel gibi yüksek ücretler ödemeden yapabilirsiniz, Aynı performans olmaz ancak yine de işinizi görür.

Aslında, forumda Febzen önerildiği için oradan 3 GB RAM’li bir adet performans VDS kiraladım. Şimdi ek bir IP alıp bu sunucuya VMware kurarak, o IP’yi VMware üzerindeki sanal makineye tanımlayıp farklı hesaplar kullanmam mümkün mü? Ayrıca, kiraladığım bu IP’yi VMware üzerinden nasıl kullanabilirim? Ağ bağlantılarım üzerinden DNS tanımlar gibi mi yapmam gerekiyor?

Aslında, forumda Febzen önerildiği için oradan 3 GB RAM'li bir adet performans VDS kiraladım. Şimdi ek bir IP alıp bu sunucuya VMware kurarak, o IP'yi VMware üzerindeki sanal makineye tanımlayıp farklı hesaplar kullanmam mümkün mü? Ayrıca, kiraladığım bu IP'yi VMware üzerinden nasıl kullanabilirim? Ağ bağlantılarım üzerinden DNS tanımlar gibi mi yapmam gerekiyor?

Merhaba, VDS sunucularda ESXi işletim sistemi kuruluyor https://www.bulutatom.com.tr/nested-sunucu.html buradan alıp ESXi kurdurup işletim sistemini sanallaştırma yaparak çoğaltabilirsiniz ancak VDS sunucularda sanallaştırma olmuyor.

Teşekkür ederim. Ek IP aldığımda onu nasıl entegre edebilirim ya da ne olarak araştırabilirim internette

Nested alın bir firmadan ondan sonra ihtiyacınız kadar IP adresi alın Windows ayarlarından yapabilirsiniz aldığınız firma size yardımcı olacaktır. Önerdiğim firmadan VDS almaktayım daha önceden nestedde almıştım hem performans hem destek açısından iyiler.

Nested alın bir firmadan ondan sonra ihtiyacınız kadar IP adresi alın Windows ayarlarından yapabilirsiniz aldığınız firma size yardımcı olacaktır. Önerdiğim firmadan VDS almaktayım daha önceden nestedde almıştım hem performans hem destek açısından iyiler.

Desteğiniz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı