VDS servisi önerisi

Wusi0

Centipat
Daha fazla  
Minecraft sunucusu için açacağım bir VDS sunucusu arıyorum. Fiyata takılmadan siteleri sıralarsanız sevinirim.

Aradığım minimum özellikler;
3.6GHz.
6 GB RAM.
4 çekirdek.

Hostifox.com öneririm aktif olarak vds ve hosting paketlerini kullanıyorum gecikme çok düşük sitem bile anında açılıyor. özel olarak minecraft paketleride var

Türk web siteleri yerine yabancı servisleri seçebilirsiniz. Contabo, Hetzner ve OVHCloud öneririm. Hepsini kullandım, hepsi de gayet kaliteli. Şu anda aktif olarak Contabo kullanıyorum.

Bence Microsoft Azure hem destek hemde güvenilir ve kayıt olduğunda bedava 200 kredi veriyor.

Amazon, Google ve Microsoft Cloud'ları hat kullanımı ile birlikte oldukça pahalıya gelebilir.

Bunların bir tık altında yine güvenilir Cloud firmaları var. DigitalOcean, Linode, Vultr, UpCloud gibi firmalar da oldukça büyük ve güvenilir. Bunlarda da hat ücreti var ama AWS, GCP, Azure gibi büyük Cloud firmalarına göre çok daha uygun.

Bunlardan sonra Avrupa bazlı firmalar geliyor. Bence bunlar da çok kaliteli, şimdiye kadar kayda değer hiçbir sorun yaşamadım. OVH, Hetzner, Scaleway bunların başında geliyor. OVH'nin paneli bana biraz karışık geliyor sırf o sebeple kullanmıyorum :D.

Contabo yine geleneksel hosting mantığına yakın, Cloud özellikleri yeni yeni geliyor ama bence gayet iyi. Hetzner'de de cloud'a bulaşmadan direkt sunucu kiralayabiliyorsunuz arada çok uyguna sunucular denk gelebiliyor. Bunları hiç kullanmadım onu için bilgim yok ama cloud'undan da gayet memnunum. Hat sınırı var ama ABD merkezli firmalara göre Avrupa merkezli firmalarda nedense hat çok daha ucuza geliyor. Paket sınırını oyun sunucusuyla aşmanız zor olur diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı