VDS üzerinden League of Legends oynamak

CDEX

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, VDS üzerinden League of Legends'i açmam lazım aldığım FPS vb. şeyler önemli değil fakat karşılaştığım bir sorun var o da League of Legends'in VDS'in VMware üzerinden çalıştığını anlaması.

Birçok konuyu denedim örnek veriyorum;

Regedit'ten ekran kartının ismini değiştirmek,
Aygıt yöneticisindeki VMware'i belli eden aygıtların ismini değiştirmek,
VMware Tools adlı uygulamayı Resource h4ker ile değiştirmek,
Machinenin. Vmx dosyalarını değiştirip 2D'den 3D'ye geçmek,
Antivirüsü kapatıp League of Legends'e izin vermek.

Bunların hiçbiri bana çözüm yolu sunmadı hala League of Legends'i Algılıyor ve oyuna girmeden önce şöyle bir hata verip oyunu kapatıyor:

league-of-legends-critical-error-message.jpg

Kısacası VMware'yi gizlemek için ne yapabilirim?

Merhaba, VDS üzerinden League of Legends'i açmam lazım aldığım FPS vb. şeyler önemli değil fakat karşılaştığım bir sorun var o da League of Legends'in VDS'in VMware üzerinden çalıştığını anlaması.

Birçok konuyu denedim örnek veriyorum;

Regedit'ten ekran kartının ismini değiştirmek,
Aygıt yöneticisindeki VMware'i belli eden aygıtların ismini değiştirmek,
VMware Tools adlı uygulamayı Resource h4ker ile değiştirmek,
Machinenin. Vmx dosyalarını değiştirip 2D'den 3D'ye geçmek,
Antivirüsü kapatıp League of Legends'e izin vermek.

Bunların hiçbiri bana çözüm yolu sunmadı hala League of Legends'i Algılıyor ve oyuna girmeden önce şöyle bir hata verip oyunu kapatıyor:

Eki Görüntüle 1601613

Kısacası VMware'yi gizlemek için ne yapabilirim?
Geforce now dan girebilirsiniz hocam lole uzaktan.

Bu üslup ne sen o kadar biliyorsan neden gelip burada konu açıyorsun ?
Ha ben senin derdini anladım vds üzerinden hileyle hesap kasıp satmak istiyorsun. Ben de saf saf sanıyorum ki pcsi kötü vdsden lol oynamak istiyor , yardımcı olayım dedim adamın dediğine bak.
Burası öyle bir forum değil illegal işlerin için başka bir yer bul insanlara atar gider yapma.

Bu üslup ne sen o kadar biliyorsan neden gelip burada konu açıyorsun?
Ha ben senin derdini anladım VDS üzerinden hileyle hesap kasıp satmak istiyorsun. Ben de saf saf sanıyorum ki PC'si kötü VDS'den LoL oynamak istiyor, yardımcı olayım dedim adamın dediğine bak.
Burası öyle bir forum değil illegal işlerin için başka bir yer bul insanlara atar gider yapma.

Random adamın tekisin ismine bak kardeşim pek bir bilgin yok zaten umarım en yakın vakitte düzgün hayatın olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı