VDS üzerinden Minecraft kurulup oynanır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar sürekli olarak oynadığım bir Minecraft sunucusu var orada AFK hesap bırakmak için VDS üzerine Minecraft kurup oradan 3 kere Minecraft açıp AFK bırakacağım sunucuda tamamen serbest ama VDS kaldırır mı bilmiyorum.

VDS'de ekran kartı olmadığı için hiç bir şekilde Minecraft açamazsınız ama AFK bırakmak için bazı programlar var. Metin dosyasının içine kullanıcı adınızı yazıp .cmd dosyasını çalıştırıyordunuz. Böyle bir programlar vardı en son.
İsmi de Minecraft Console AFK Client olması gerekiyor. Ücretsiz olanları deneyin. VDS rahatlıkla kaldırabilir diye düşünüyorum.

VDS'de ekran kartı olmadığı için hiçbir şekilde Minecraft açamazsınız ama AFK bırakmak için bazı programlar var. Metin dosyasının içine kullanıcı adınızı yazıp. CMD dosyasını çalıştırıyordunuz. Böyle bir programlar vardı en son.
İsmi de Minecraft Console AFK Client olması gerekiyor. Ücretsiz olanları deneyin. VDS rahatlıkla kaldırabilir diye düşünüyorum.

Hocam şimdi şöyle bir durum var oynadığım sunucuda lobide başlatıyor ve hiçbir şekilde komut ile survivala gitme yok yani illaki oradaki NPC'lere gelip tıklaman gerekiyor bunu AFK Client'ler ile nasıl yapacağım.

Hocam şimdi şöyle bir durum var oynadığım sunucuda lobide başlatıyor ve hiçbir şekilde komut ile survivala gitme yok yani illaki oradaki NPC'lere gelip tıklaman gerekiyor bunu AFK Client'ler ile nasıl yapacağım.
Sunucu sahibi ile komutların eklenmesi için görüşseniz daha iyi olacak. Başka türlü maalesef VDS'den Minecraft'a giremezsiniz. Hangi sunucu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı