Dostum ben nasıl çalıştırılacağını buldum söyleyeyim öncelikle benim projem node.js uygulaması onu önceden söyleyeyim. İzlemen gereken adımlar şunlar:
1-) benim. Env dosyam vardı sende de varsa böyle düzenlemeni öneririm
 port = 8080 (uygulamanın çalışacağı port)
 HOST_URL=uygulama.comm (eğer farklı bir port girdiysen
 uygulama.comm:8080 gibi seçtiğin portu girmelisin)

sıte_name = uygulama (sitenin adı)
 node_env = production (servisin çalışacağı enviroment. Eğer geliştirme aşamasın da ise 
development eğer yayına hazır halde ise 
production)
Bunları düzenlediysen 2. maddeye geçebiliriz.
2-) VDS sunucusunda uygulamanızı çalıştırmak için gerekli olan Node.js ve diğer bağımlılıkları da yüklemen gerek bu yüzden projen için her şeyin yüklü olduğundan emin olmalısın eğer eminsen bu adımları izle:
- Uygulamanızın internete açılması için, Windows Firewall'da uygulamanızın kullandığı portu (örneğin, 8443 veya 8080) açmanız gerekiyor. Bu işlemi yapmak için, Windows Defender firewall with Advanced Security uygulamasını açın, ardından ınbound rules sekmesinde New rule butonuna tıklayın. Açılan sihirbazı takip ederek, port seçeneğini seçin ve uygulamanızın kullandığı port numarasını belirtin orada port seçenekleri vardır benim tavsiyem tcp port seçeneğini seçmen. Daha sonra, gelen bağlantılara izin vermek için allow the connection seçeneğini belirleyin.

- Artık uygulamanızın internete açık olduğunu ve https://[VDS_IP_ADRESI]:[PORT_NUMARASI] adresinden erişilebilir hale geldiğini kontrol edebilirsiniz. IP adresi, Windows Datacenter VDS sunucusunun IP adresi ile değiştirilmelidir Ek olarak VDS İP adresi olarak 2 tane ip adresi var (İnternal ve External) bu kısımda da external ip adresini seçmen lazım ve tebrikler projen artık herkes tarafından erişilebilir oldu domain bağlantı işlemlerini internette ki kaynaklardan bulabilirsin.