0Emre
Kilopat
Umarım bir sıkıntı yaşamadan rahatça kullanırsın. Hayırlı olsun şimdiden.NetSpeed seçmek şuanda daha mantıklı gibi.
Umarım bir sıkıntı yaşamadan rahatça kullanırsın. Hayırlı olsun şimdiden.NetSpeed seçmek şuanda daha mantıklı gibi.
Teşekkürler.Umarım bir sıkıntı yaşamadan rahatça kullanırsın. Hayırlı olsun şimdiden.
Hocam buraya yazdıklarımı anlamadınız galiba.Şu anda farklı bir strateji izliyorlar. Kurumsal olarak aynı yere 100 Mbps paket tanımlanabiliyor fakat bireysel olarak tanımlanamıyor.
Hocam buraya yazdıklarımı anlamadınız galiba.
Sistem otomatik olarak bir değer belirtiyor. Siz TurkNet abonesi olduğunuz zaman eğer altyapınızda yoğunluk veya problem yoksa alabileceğiniz en yüksek hızı verebiliyorlar.
Ayrıca fiber kullanacaksanız 100 TL'ye alabileceğiniz maksimum hızı ekstra para vermeden alacaksınız. Bu fiyat politikası öncesinde yüksek hız alabilmek için 10 TL karşılığında özgür iletişim ekstra paketini kullanıyordum.
Ayrıca TurkNet'te davet kodu ile 2. ay faturanızın bedava olduğunu bir kere daha hatırlatmak isterim.
Aynen ping konusunda yetersiz.Bende Netspeed kullanıyorum hız konusunda iyi ama bu aralar Valorantta pingim yüksek İstanbul serveri için.
Netspeed deneyin o zaman zaten taahhütsüz.Aynen ping konusunda yetersiz.
Güncel sıralama şu şekilde:
- Türk Telekom (100 Mbps / 129.90 TL / 2 yıl taahhütlü)
TurkNet (75 Mbps / 100 TL / taahhütsüz)Turkcell Superonline(100 mbps/ 129.90 TL / 2 yıl taahhütlü)- NetSpeed (100 Mbps / 88 TL / taahhütsüz)
Millenicom (100 Mbps / 104.90 TL / taahhütsüz)- Comnet (100 Mbps / 100 TL / taahhütsüz)
GIBIRNet (100 Mbps / 90 TL / taahhütsüz)
Her ikisini de aynı anda bağlatacağım.Netspeed deneyin o zaman zaten taahhütsüz.
Olmadı Comnet denersiniz.
Eğer caddenizdeki saha dolabınıza olan uzaklığınız fazla ise isterseniz Netspeed'e geçin yine kopma yaşayacaksınız.Şöyleki dediğiniz fiyat 99TL olmadan önce geçerliydi. Şu anda. 50 ile 79 Mbps ortalama alınabilir hıza direk 75 Mbps veriyorlar ek ücret ödeyip hızlandırma olayı da kalktı. Olurda saha dolabına olan mesafe azalırsa veya fiber gelirse dediğiniz olur ama bu şartlarda ki 75 Mbps gelebileceğide şüpheli yüksetmezler. Aynı sorunu haziran ayındada yaşadım 75 Mbps vermislerdi bir tanıdığa ne yaptıysak 100 Mbps vermediler ki onunkinin benimkinden daha iyi alt yapısı. Şu anda kobi başvurusu açınca aynı adrese 100 Mbps tanımlayabiliyorlar yani bu durum TurkNet’in satış politikasından kaynaklanıyor. Ayrıca şu anda TurkNet'de 1 ay bedava kurulum ücretide olmadan başvuru yapabildiğimi biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.