VDSL 2 hat değerleri nasıl?

Sıkıntılı olduğunu düşünüyorum, eskisine göre kötüleşti hattım diye yazın. Umarım düzelir fakat dediğim gibi iç tesisatınıza da mutlaka baktırın.

Sıkıntılı olduğunu düşünüyorum, eskisine göre kötüleşti hattım diye yazın. Umarım düzelir fakat dediğim gibi iç tesisatınıza da mutlaka baktırın.

Sağolun hocam. Hattım kötüleşti mi diyeyim yoksa hat değerleri mi kötüleşti diyeyim ikisi de aynı şey mi hangisi daha iyi olur? Çünkü şimdi en ufak bir hatada bile söylediğim cümleye bağlı olarak değiştirmeyebilirler diye düşünüyorum.

İkisi de aynı şey. Ama ne olur ne olmaz siz hat değerlerim kötüleşti deyin.

İnşallah değiştirirler ve sorun çözülür. Bu sefer de olmazsa yuh artık.

İnşallah değiştirirler ve sorun çözülür. Bu sefer de olmazsa yuh artık.

Port değişikliğini yaptılar hat değerleri yerine geldi fakat bu sefer de tracert yolu sonuçları mahvoldu bu şirket bir şeyi tam yapsa sorun kalmayacak ama amaçları ne anlamıyorum. Şükür diyorum ama oyun çok kötü donuyor ne yapmam lazım şöyle deyim mi mail atıp: Hat değerleri iyileşti ama oynadığım oyuna tracert atınca sonuçlar çok kötü ve şu an çok kötü donuyor tracert verilerinin de stabil hale gelmesini rica ediyorum deyim mi? Sonuçları ekliyorum:

Eki Görüntüle 1299197

Tracert sonuçları çok kötü ama hat değerleri mükemmel oyunda çok ping var şu an.

Eki Görüntüle 1299195

Eki Görüntüle 1299199

@erengore

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, hat değerleriniz öncekine göre daha iyi. Tracert sonuçları saçmalamış, desteğe dediğiniz gibi iletin fakat ondan önce modemi bir 5-10 dk kapa aç yapın mümkünse. Heralde kabloyla bağlısınız zaten. Bu sonuçlar hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim, @erengore @EkmekArasiHDD bir bakar mısınız?

10 dakika kadar bekledim tracert stabil hale geldi teşekkürler. Bitswap ve sra özelliği sizce açık kalmalı mı? Modemi kapatmadan önce ikisi de açıktı 30 oldu SNR margin kapatınca birisi 30 diğeri 21'e düştü sizce açayım mı bu özellikleri?

Bende actual delay kısmı 0 ms yazıyordu ama bir kaç haftadan beri 8ms e çıktı sizce sorun nedir?

Bende actual delay kısmı 0 ms yazıyordu ama birkaç haftadan beri 8ms e çıktı sizce sorun nedir?

Hat interleaveda alınmıştır. Fast path yapılması gerek 0 olması için o hattaki gecikme oyundaki pinge eklenir bu arada. Bir tracert atın herhangi bir sunucuya resmi atın. CMD'yi açın tracert 8.8.8.8 yazıp atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…