2.ele hiç bulaşmayayım. Bugünr kadar 2.el aldığım hiç vir elektronik cihazdan hayır görmedim. 2.kez 0 alıp daha çol zarar ettim.2. el W9970 bulabilirsin.
2.ele hiç bulaşmayayım. Bugünr kadar 2.el aldığım hiç vir elektronik cihazdan hayır görmedim. 2.kez 0 alıp daha çol zarar ettim.2. el W9970 bulabilirsin.
O zaman sıfırını alabilirsiniz.2.ele hiç bulaşmayayım. Bugünr kadar 2.el aldığım hiç vir elektronik cihazdan hayır görmedim. 2.kez 0 alıp daha çol zarar ettim.
300 TL. üzerine çıkabileceğimi sanmıyorum.Bahsettiğim modellerin ikinci jenerasyon olan revize modellerinin çoğu özelliği kırpılmış durumda ve kapsama alanıyla ilgili problemlerde var.
Asus DSL-N16 modele farklı servis sağlayıcıları kurulumu zulüm olabiliyor. Fakat diğer alternatiflerinde ise LAN portlarında Gigabit çıkış sağlayan bir Allah'ın kulu ürün yok. Olanlarda uçuk fiyatlarda geziniyor. Bütçe belirtmeden tespit etmek zor baya.
Hoşuna gitmiyor mu acaba modem? W9970300 TL. üzerine çıkabileceğimi sanmıyorum.
Aynısı var şu an sıkıntı daha bir yıl olmadı arıza yaptı. TTNET' in verdiği garantiye göndermesi de bir dert. Onun için aynı modeli almayı düşünmüyorum. Umarım açıklayacı olmuştur.Hoşuna gitmiyor mu acaba modem? W9970![]()
Hocam TTNET modeli bence W9970 bile değil. Her yanı kırpılmış. Canım 3 oda uzaktan 2 çeken modemi 2 oda uzaktan 1 çizgi çeken hale getirmişler.Aynısı var şu an sıkıntı daha bir yıl olmadı arıza yaptı. TTNET' in verdiği garantiye göndermesi de bir dert. Onun için aynı modeli almayı düşünmüyorum. Umarım açıklayacı olmuştur.
Sen kullanıyor musun? Nasıl? Güncelleme desteği yok değil mi? Hangi ekstra özellikleri var örneğin?Hocam TTNET modeli bence W9970 bile değil. Her yanı kırpılmış. Canım 3 oda uzaktan 2 çeken modemi 2 oda uzaktan 1 çizgi çeken hale getirmişler.![]()
Kullanıyorum. Hem VDSL hem ADSL, Wi-Fi sinyali çok iyi yani kat içinde her odada rahat bağlanılıyor, güncellemeleri hiç kontrol etmedim, USB desteği var.Sen kullanıyor musun? Nasıl? Güncelleme desteği yok değil mi? Hangi ekstra özellikleri var örneğin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.