VDSL altyapıda yüksek hızda internet alınabilir mi?

xi4l_official

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Antalya'da oturuyorum ve oturduğum sokakta bildiğim kadarı ile hiçbir yerde fiber yok. Aslında nasıl yok şaşırıyorum çünkü agora ve mall of Antalya gibi AVM'ler var etrafta, kısacası popüler ve turistik. Şimdi altyapı başvurusu atsam uzun bir süre gelmeyecek, onu biliyorum ve yüksek derecelerde internet hızı istiyorum. Mümkün mü bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, Antalya'da oturuyorum ve oturduğum sokakta bildiğim kadarı ile hiçbir yerde fiber yok. Şimdi altyapı başvurusu atsam uzun bir süre gelmeyecek, onu biliyorum ve yüksek derecelerde internet hızı istiyorum. Mümkün mü bu?

VDSL altyapı en fazla 100 Mbps'ye kadar destekliyor. Fiber altyapı olmadığından emin olmak için sorgulama yapar mısınız?

Merhaba arkadaşlar, Antalya'da oturuyorum ve oturduğum sokakta bildiğim kadarı ile hiçbir yerde fiber yok. Aslında nasıl yok şaşırıyorum çünkü agora ve mall of Antalya gibi AVM'ler var etrafta, kısacası popüler ve turistik. Şimdi altyapı başvurusu atsam uzun bir süre gelmeyecek, onu biliyorum ve yüksek derecelerde internet hızı istiyorum. Mümkün mü bu?
Fiber gelmiş olması size de gelecek anlamına gelmiyor. Maalesef fiber böyle bir durum var aslında diğer yapılarda da böyle bir durum var. Belirli bir proje alanı belirleyip ona göre altyapı kuruluyor. 100 Mbps yeterli aslında.

1733219769105.png

Hocam bizim evde bu şekilde diyor evin heman yanında bir binada ise:
Turk Telekom.

VDSL :47,550 MbpsBoş Port : VAR
bu şekilde

Technopat Haberler

Geri
Yukarı