Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 28 Ocak 2023 #21 Klaizee dedi: PoyrazNet'i ilk kez duydum, sorun yaşatır mı? TurkNet GPON ile 1000MBPS hizmet sağlayamıyor mu? Genişletmek için tıkla... TurkNet kendi altyapısı harici Telekom altyapısında 1000 vermiyor. Klaizee dedi: PoyrazNet'i ilk kez duydum, sorun yaşatır mı? TurkNet GPON ile 1000MBPS hizmet sağlayamıyor mu? Genişletmek için tıkla... PoyrazNet kullanan memnun olanda var olmayanda fakat akşamları satüre kapasite sorunlarından hız sorunu ping sorunu oluşmakta.
Klaizee dedi: PoyrazNet'i ilk kez duydum, sorun yaşatır mı? TurkNet GPON ile 1000MBPS hizmet sağlayamıyor mu? Genişletmek için tıkla... TurkNet kendi altyapısı harici Telekom altyapısında 1000 vermiyor. Klaizee dedi: PoyrazNet'i ilk kez duydum, sorun yaşatır mı? TurkNet GPON ile 1000MBPS hizmet sağlayamıyor mu? Genişletmek için tıkla... PoyrazNet kullanan memnun olanda var olmayanda fakat akşamları satüre kapasite sorunlarından hız sorunu ping sorunu oluşmakta.
Klaizee Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.512 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #22 İnio dedi: Altyapınız tüm hız profillerini destekliyor,bütçenize uygun bir iss'ye geçebilirsiniz. Türknet 100 mbps üstü hız vermiyor VAE altyapıda. Önerim Netspeed'de ki 200 mbps paketi almanız. Şimdilik TürkNetten daha ucuza kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam, Comnet 200 paketi için ne söylersiniz?
İnio dedi: Altyapınız tüm hız profillerini destekliyor,bütçenize uygun bir iss'ye geçebilirsiniz. Türknet 100 mbps üstü hız vermiyor VAE altyapıda. Önerim Netspeed'de ki 200 mbps paketi almanız. Şimdilik TürkNetten daha ucuza kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam, Comnet 200 paketi için ne söylersiniz?
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 28 Ocak 2023 #23 Klaizee dedi: Hocam, Comnet 200 paketi için ne söylersiniz? Genişletmek için tıkla... Comnet'i direkt önermiyorum.
Klaizee dedi: Hocam, Comnet 200 paketi için ne söylersiniz? Genişletmek için tıkla... Comnet'i direkt önermiyorum.
Klaizee Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.512 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #24 Lıterhf dedi: Comnet'i direkt önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Sebebi nedir ?
İ İnio Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #25 Klaizee dedi: Hocam, Comnet 200 paketi için ne söylersiniz? Genişletmek için tıkla... Netspeedi Müsteri hizmetleri güzel olduğunu için önerdim. Comnetin 200 mbps paketi daha ucuz. Sizin bütçenizede uygunsa geçebilirsiniz.
Klaizee dedi: Hocam, Comnet 200 paketi için ne söylersiniz? Genişletmek için tıkla... Netspeedi Müsteri hizmetleri güzel olduğunu için önerdim. Comnetin 200 mbps paketi daha ucuz. Sizin bütçenizede uygunsa geçebilirsiniz.
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 28 Ocak 2023 #26 Klaizee dedi: Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleri. Ping. Kapasite. Pop noktası. Routing. Bu tür konulardan dolayı önermiyorum.
Klaizee dedi: Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleri. Ping. Kapasite. Pop noktası. Routing. Bu tür konulardan dolayı önermiyorum.
Klaizee Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.512 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #27 Lıterhf dedi: Müşteri hizmetleri. Ping. Kapasite. Pop noktası. Routing. Bu tür konulardan dolayı önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Tüm arkadaşlara ilgili yardımcılıkları dolayısı ile teşekkürlerimi sunuyorum. Tercih Netspeed olucak gibi duruyor.
Lıterhf dedi: Müşteri hizmetleri. Ping. Kapasite. Pop noktası. Routing. Bu tür konulardan dolayı önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Tüm arkadaşlara ilgili yardımcılıkları dolayısı ile teşekkürlerimi sunuyorum. Tercih Netspeed olucak gibi duruyor.
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 28 Ocak 2023 #28 Klaizee dedi: Tüm arkadaşlara ilgili yardımcılıkları dolayısı ile teşekkürlerimi sunuyorum. Tercih Netspeed olacak gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Netspeed memnun kalmadım ama deneyim gorebilirsiniz. Millenicom/FixNet ede goz atınız
Klaizee dedi: Tüm arkadaşlara ilgili yardımcılıkları dolayısı ile teşekkürlerimi sunuyorum. Tercih Netspeed olacak gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Netspeed memnun kalmadım ama deneyim gorebilirsiniz. Millenicom/FixNet ede goz atınız
Klaizee Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.512 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #29 Lıterhf dedi: Netspeed memnun kalmadım ama deneyim gorebilirsiniz. Millenicom/FixNet ede goz atınız Genişletmek için tıkla... Millenicom tecrübem var ve çok kötüydü. Tekrar bulaşmak hiç istemiyorum.
Lıterhf dedi: Netspeed memnun kalmadım ama deneyim gorebilirsiniz. Millenicom/FixNet ede goz atınız Genişletmek için tıkla... Millenicom tecrübem var ve çok kötüydü. Tekrar bulaşmak hiç istemiyorum.
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 28 Ocak 2023 #30 Klaizee dedi: Millenicom tecrübem var ve çok kötüydü. Tekrar bulaşmak hiç istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi yıl? Türk Telekom Routing'e geçiş yaptılar benim önerim ile. Superonline halla ama genel olarak sol altyapısı icin geçerli.
Klaizee dedi: Millenicom tecrübem var ve çok kötüydü. Tekrar bulaşmak hiç istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi yıl? Türk Telekom Routing'e geçiş yaptılar benim önerim ile. Superonline halla ama genel olarak sol altyapısı icin geçerli.