WoqZ
Megapat
Daha fazla
Önceden Türk Telekom kullanıyordum. Sonradan TurkNet'e geçiş yaptım. Türk Telekom ile sözleşmem vs halledildiği için verilen modem bende kaldı. Modem markası: TP-Link 11AC vc220. üzerinde Türk Telekom logosu olan model. TurkNet'i VDSL'i aynı modem ile kullanıyorum. Hız konusunda bir problem yaşamıyorum, beklenen değerleri alıyorum kısaca. Nadiren kopmalar oluyor fakat kabul edilebilir seviyede. Biraz ücra bir ilçe'de yaşıyorum ve fiber altyapısı da yok. Kısaca alabileceğim maksimum download ve upload değerlerini alıyorum. Fakat sorum şu.
Ping değerlerim hoş değil.competitive oyun oynamaktayım. Bulunduğum lokasyonu göze alırsak ortalama +10 civarı bir fazlalığım var. Tabii ki lokasyondan kaynaklı fark olacağını biliyorum fakat ona rağmen ortalama bir +10+15 değerden bahsediyorum. Konuştuğumda TurkNet onlarla alakalı bir durum olmadığını söyledi. Eğer daha iyi bir modem alırsam bu fazlalıktan kurtulma ihtimalim var mı? Kopma sorunları kökten çözülür mü? Marka önerilerine açığım. Bütçe sınırım yok diyebiliriz. Tabii ki çok absürt fiyatlar olmayacak şekilde.
Ping değerlerim hoş değil.competitive oyun oynamaktayım. Bulunduğum lokasyonu göze alırsak ortalama +10 civarı bir fazlalığım var. Tabii ki lokasyondan kaynaklı fark olacağını biliyorum fakat ona rağmen ortalama bir +10+15 değerden bahsediyorum. Konuştuğumda TurkNet onlarla alakalı bir durum olmadığını söyledi. Eğer daha iyi bir modem alırsam bu fazlalıktan kurtulma ihtimalim var mı? Kopma sorunları kökten çözülür mü? Marka önerilerine açığım. Bütçe sınırım yok diyebiliriz. Tabii ki çok absürt fiyatlar olmayacak şekilde.
Son düzenleyen: Moderatör: