VDSL`e geçilirse yakınımda olan saha dolabını kullanabilir miyim?

Makaleler
8
Evimin 20 metre ilerisinde tip 7 VDSL saha dolabı var. Şu an TTNET ADSL kullanıyorum ve uzaktaki bir saha dolabına bağlıyım. TurkNet'e geçtiğim zaman evimin yakınındaki saha dolabına geçebilir miyim? Şu an kullandığım dolap 250 metre uzakta. Haliyle internet gücü düşüyor. Ve VDSL geçtiğim zaman eğer 20 metre ötedeki dolabı kullanmaya başlarsam ne kadar internet alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun bir garantisi yok. Bağlı olduğun saha dolabı yenilenmiş ise yine ondan VDSL verilir. Ben mesela bana yakın olan saha dolabına bağlıyım sanıyordum ama meğerse daha yukarıdaki dolaba bağlı imişim çünkü dolap sokağın benim evin tarafından olan dolap idi. Yakın olan karışdaki dolapmış.

Bunun bir garantisi yok. Bağlı olduğun saha dolabı yenilenmiş ise yine ondan VDSL verilir. Ben mesela bana yakın olan saha dolabına bağlıyım sanıyordum ama meğerse daha yukarıdaki dolaba bağlı imişim çünkü dolap sokağın benim evin tarafından olan dolap idi. Yakın olan karışdaki dolapmış.

TurkNet'le bunu konuşmam gerek. Muhtemelen şu an bağlı olduğum dolap yenilenmiştir. Ondan da VDSL verilebilir. Ama eğer yakınımdaki VDSL dolabından internet verilirse 60 mbps alacağıma 90-100 mbps alabilirim diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı