Hat değelerin harika VDSL sorun olmaz.
Sana gelen internet fiber mi?
Santrale ne kadar uzaksın?
internet e 54 onun dışında telefon hattına baglı oldugu için telefon hattına aryiyeten para ödüyoruz aylık 30 tl gibiCevabın için teşekkürler 16 Mbps'e kadar Superonline paket kullanıyorum ADSL sözleşmenin bitmesine 1 ay kaldı 2 yıl önce geldiklerinde evde alt yapı yoktu galiba ondan dolayı telefon hattına bagladılar pek bilmiyorum ama ordan geliyor arada yagmur yagdımı yavaşlama olabiliyor
Telefon hattına baglı olmamız alt yapı yoksa v.s... vdsl ve ya fibere geçmeme engel mi ? 1 ay sonra nasıl bir işlem yürütmem gerekiyor sözleşme bittimi ? Beni aydınlatırsan sevinirimAsus ve Keenetixic marka modemleri kullanmanı tavsiye ederim.
turk.net öneririrm VDLS ve ADSL arasında geçişte sorun olmaz.Telefon hattına baglı olmamız alt yapı yoksa v.s... vdsl ve ya fibere geçmeme engel mi ? 1 ay sonra nasıl bir işlem yürütmem gerekiyor sözleşme bittimi ? Beni aydınlatırsan sevinirim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.