VDSL geçmek ne kadar faydalı olur?

Hocam bence tarife değiştirmek daha mantıklı.

Hocam tarife değiştirmeyeceğim konu dağılmadan soruya cevap gelir mi acaba? "ADSL paket kullanıyorum ve Max 4 Mbps alıyorum. VDSL geçersem ne kadar faydası olur diye TurkNet'e yazdım ve gelen sonuç bu: "santralle aranızda 3000M üstü mesafe olması nedeni ile VDSL geçiş işlemi yüksek ihtimalle olumsuz sonuçlanacaktır." köy yerinde olduğum için çok emin değilim. Ancak geçsem yine de fayda eder mi?"

Kulaktan dolma degil. Sikayet vara gir youtube a bak yorumlarda insanlar belirtmisler.

Superboxi kac defa almaya niyetlendim fakat asiri pahali geldi. Ay sonunu zor cikartiyorum.
Sürekli gezen ve bütçe sıkıntısı olmayan insanlar için piyasaya çıkarıldığını düşünüyorum. Yazlığa vs giderken yanıma alayım tarzında. Bütçe sıkıntısı varsa VDSL deneyebilir.

Hocam tarife değiştirmeyeceğim konu dağılmadan soruya cevap gelir mi acaba? "ADSL paket kullanıyorum ve Max 4 Mbps alıyorum. VDSL geçersem ne kadar faydası olur diye TurkNet'e yazdım ve gelen sonuç bu: "santralle aranızda 3000M üstü mesafe olması nedeni ile VDSL geçiş işlemi yüksek ihtimalle olumsuz sonuçlanacaktır." köy yerinde olduğum için çok emin değilim. Ancak geçsem yine de fayda eder mi?"
Hizmet almak çok zor o mesafeden.

Arkadaşım uyuyormuş test sonuçlarını alamadım maalesef. Onun yerine TurkNet'i aradım ve randevu talebi aldım. Evin internet kabloları 6 yıllık ve 3-4 ek yeri var. Onları değiştirteceğim stabilite açısından iyi olur. Bir de HG255 modem varmış evde onu kuracağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı