Aynen ilk yazan arkadaşın dedigi gibi hat değerlerin çok iyi. Sanırım saha dolabın yeni yapılmış. Umarım öyle değildir. Benimde altyapım ilk yenilendiği zaman maksimum 145Mbps download alabiliyordum. 2 sene 100Mbps kullanmıştım. SNR değerim de 18 idi. Şimdi maksimum alabilir hızım 115Mbps'e düştü. Sanırım 100Mbps hız alamam gibiHat değerim nasıl iyi mi? Ek olarak bina içi tesisatta telefon kablosu bulunmakta. Bina içi tesisatı CAT6 ile değiştirsem fark görür müyüm?
Hızınızın düşmesinin sebebi kutuya daha fazla port eklenmesi. Yoksa düşmez. Ayrıca 18 SNR ile hat bozulmanız düşükse 90 mbps civarında alabilirsiniz.Aynen ilk yazan arkadaşın dedigi gibi hat değerlerin çok iyi. Sanırım saha dolabın yeni yapılmış. Umarım öyle değildir. Benimde altyapım ilk yenilendiği zaman maksimum 145Mbps download alabiliyordum. 2 sene 100Mbps kullanmıştım. SNR değerim de 18 idi. Şimdi maksimum alabilir hızım 115Mbps'e düştü. Sanırım 100Mbps hız alamam gibi![]()
Hocam bu değerlere nereden ulaşıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.