VDSL hat değerleri nasıldır?

Mosvinte

Hectopat
Hat değerim nasıl iyi mi? Ek olarak bina içi tesisatta telefon kablosu bulunmakta. Bina içi tesisatı CAT6 ile değiştirsem fark görür müyüm?

Dosya Ekleri

• vdsl hat değeri.png
    vdsl hat değeri.png
    14,2 KB · Görüntüleme: 168
Son düzenleyen: Moderatör:
Hat değerim nasıl iyi mi? Ek olarak bina içi tesisatta telefon kablosu bulunmakta. Bina içi tesisatı CAT6 ile değiştirsem fark görür müyüm?
Aynen ilk yazan arkadaşın dedigi gibi hat değerlerin çok iyi. Sanırım saha dolabın yeni yapılmış. Umarım öyle değildir. Benimde altyapım ilk yenilendiği zaman maksimum 145Mbps download alabiliyordum. 2 sene 100Mbps kullanmıştım. SNR değerim de 18 idi. Şimdi maksimum alabilir hızım 115Mbps'e düştü. Sanırım 100Mbps hız alamam gibi :)

Değerler gayet iyi bence. Biraz snr gürültü seviyesi yüksek gibi geldi. Kabloyu değişirseniz muhtemelen bu da düzelecektir. Ama zerre kadar gerek yok bence.

Aynen ilk yazan arkadaşın dedigi gibi hat değerlerin çok iyi. Sanırım saha dolabın yeni yapılmış. Umarım öyle değildir. Benimde altyapım ilk yenilendiği zaman maksimum 145Mbps download alabiliyordum. 2 sene 100Mbps kullanmıştım. SNR değerim de 18 idi. Şimdi maksimum alabilir hızım 115Mbps'e düştü. Sanırım 100Mbps hız alamam gibi :)
Hızınızın düşmesinin sebebi kutuya daha fazla port eklenmesi. Yoksa düşmez. Ayrıca 18 SNR ile hat bozulmanız düşükse 90 mbps civarında alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı